Thrustmaster 2960821 GP XID PRO eSPORT Edition PC kontroller

Thrustmaster 2960821 GP XID PRO eSPORT Edition PC kontroller

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340660
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 982Ft

  • Nettó: 7 860Ft

A Windows, a Thrustmaster GP XID PRO gamepadet azonnal Xbox gamepadként ismeri fel. Ez a csak „Összedugod & kész” (Plug & Play) gamepad nem igényel telepítést vagy beállítást: egyszerűen dugd össze és játszhatsz is! Az Xbox One stílusú ergonomika optimális, kényelmes fogást és a funkciók gyors elérését biztosítja, az irányítók ideális elrendezésének köszönhetően. Tökéletes pontosságot nyújtó, kettő 16-bites, magas felbontású mini-stickkel rendelkezik, melyek kétszer pontosabban működnek, mint a piacon megvásárolható egyéb gamepadek. Érdekesség: modern és stílusos fekete és narancsszínű formatervezés, prémium és profi minőségű erős, fonott kábel.

 

Jellemzők

  • Az Xbox One stílusú ergonomika optimális, kényelmes fogást és a funkciók gyors elérését biztosítja.
  • A GP XID PRO több ideálisan elhelyezett irányítóval rendelkezik: 2 mini-stick, melyek kétszer olyan pontosan működnek, mint a piacon fellelhető társaik; 2 hosszú, hajlított progresszív ravasz, melyek a megnövelt pontosságért és jobb irányításért felelnek; egy „X” alakú D-pad; 12 digitális akciógomb és egy Windows Live gyorsgomb.
  • „Összedugod & kész” Windows Vista, 7, 8 és 10-el használva: csatlakoztasd és már játszhatsz is telepítés és felesleges plusz szoftver nélkül! Minden gomb és tengely azonnal a játékban a megfelelő funkcióhoz és aktivitáshoz van rendelve; nincs szüksége egyéb beállításokra.
  • A prémium, profi minőségű fonott kábel kiválóan strapabíró.

 

 

A Thrustmaster büszkén mutatja be az „Összedugod & kész” (Plug & Play) GP XID PRO gamepadjét – a piacon fellelhető legpontosabb gamepadet, a kettő progresszív, 16-bites, magas felbontású mini-sticknek* köszönhetően.

Doboz tartalma: gamepad prémium minőségű, professzionális fonott kábellel.

Használd élvezettel a stílusos és áramvonalas formatervezést.

 

*A tesztek alapján kijelenthető, hogy a mini-stickek (optimalizált firmware-el) kétszer pontosabban működnek, mint a piacon fellelhető társaik (a tesztelés laboratóriumban és FPS játékokban történt – a teljesítmény táblázat a www.thrustmaster.com weboldalon érhető el)

 

 

 

Játékra szabva, Xbox One stílusú ergonomikával és soha nem látott pontossággal:

A GP XID PRO kialakítása kifinomult ergonómiát kínál, és optimalizált gombbal, D-Paddel és mini-stick elrendezéssel rendelkezik. A végeredmény pedig, egy természetes fogást nyújtó kontroller, gyorsan és ösztönösen elérhető funkciókkal.

Egy új firmware-nek hála a kontroller ministickek optimalizált pontossággal működnek – kétszer olyan jól, mint a jelenleg elérhető kontroller bármelyike – valamint 16-bites felbontással, 65,000 értékkel tengelyenként….a legdurvább és legigényesebb játékosok szívét is meglágyítja!

 

 

Nagyszerű funkciók:

A GP XID PRO funkciói az élvonalban is megállják a helyüket. A ministickek gumi borítása, és a kontroller mintázott hátsó markolata optimális és kényelmes fogást biztosít. A 2 hosszú, hajlított progresszív ravasz minden helyzetben tökéletes irányítást és precizitást biztosít. Az „X” alakú D-Pad megnövelt pontossággal működik, mind a 8 irányban.

A GP XID PRO 12 digitális akciógombbal és Windows® Live gyorsgombbal rendelkezik. PC kompatibilis és csak „Összedugod & kész” Windows Vista, 7, 8 és 10-el használva.

 

 

Masszív alkatrészek garantálják a stabil használatot:

A prémium minőségű, professzionális fonott kábel kiváló strapabírást és megnövelt élettartamot nyújt.

 

 

 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles