Thrustmaster T-16000M FCS botkormány

Thrustmaster T-16000M FCS botkormány

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:323785
Elérhetőség:Rendelhető
  • 28 522Ft

  • Nettó: 22 458Ft

Az új T.16000M FCS.

A Thrustmaster a repülés szimulációkban szerzett 25 éves tapasztalatát használta fel, hogy kielégítse a szimulátorral játszók igényeit, legyen szó általános repülésről vagy űrrepülésről.
A T.16000M FCS-t azoknak a haladó “pilótáknak” tervezték, akik az egér és billentyűzet helyett egy valósághűbb alternatív megoldást kerestek.
A T.16000M FCS (Flight Control System) botkormány USB-n keresztül kompatibilis PC-vel Windows 10, 8 és 7-ben (32-bit és 64-bit).
 

   

T.16000M FCS

 

A T.16000M FCS különböző funkciói között található a 4 független tengely, melyek az oldalkormányzásért felelnek, az irányítókar forgatásának segítségével, a 16 akciógomb melyeket még könnyebben felismerhetsz a rajtuk található “braille”-féle jelekkel, a 8 irányú POV kapcsolófej és az ergonomikus ravasz. A feltűnő narancssárga szín és háttérvilágítás a játékélményt egy teljesen új szintre emeli.

 

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™

 

A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (U.S. patent US08471815) 16-bit felbontással (i.e. 16000 x 16000-as) garantálja a joystick exkluzív, nagyfokú precizitását, ugyanazt a sebészi pontosságot, ami a magas színvonalú HOTAS Warthog joysticket is jellemzi, és lehetővé teszi, hogy meglepjük az ellenséget a szuper pontos manővereinkkel.
A botban található 2.8 mm átmérőjű tekercsrugó a szilárd, lineáris és sima ellenállást biztosítja.

 

Kétkezes formatervezés

 

A joystick egyedi kétkezes formatervezése lehetővé teszi a jobb-és balkezes játék közti egyszerű váltást. A forgó irányítókar alapbeállítása, hogy az oldalkormányt szabályozza, de le is lehet rögzíteni.
Mostantól egyszerre mindkét kezedben egy-egy joystickkel is repülhetsz azokban a játékokban, melyek kompatibilisek két joystickkel.

 

   

Thrustmaster haladó repülés termékcsaládja

 

Ezek a termékek a repülési szimuláció részei, melyek együtt is használhatók: a teljes termékcsalád az FCS repülő irányítókarból, TWCS* gázkarból, TFRP* oldalkormány pedálokból és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke elemekből áll. Ezek a kiegészítők a T.A.R.G.E.T illesztő szoftverrel is kompatibilisek**.

* Külön kapható.

** Ingyenesen letölthető a https://support.thrustmaster.com weboldalról.

 

T.A.R.G.E.T haladó illesztő szoftver** PC-n: 256 gombot tudsz használni az egész repülés termékcsaládon belül

 

Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor szoftver: használd más Thrustmaster eszközökkel (sima USB eszközként fogja felismerni), és töltsd be vagy hozd létre te magad a saját útvonalterveidet minden játékhoz külön.
Szabd a saját igényeidre a Thrustmaster repülő kontrollereit és oszd meg az eredményt a Thrustmaster közönséggel.

** Ingyenesen letölthető a https://support.thrustmaster.com weboldalról.

 

Ergonomikus formatervezés az optimális kényelemért és precizitásért

 

A formatervezésnek és ergonomikus felépítésnek köszönhetően a T.16000M FCS számtalan új lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy még hatékonyabban és pontosabban repülhessenek. Ezek a haladó, felturbózott funkciók hasznosak és segítenek, hogy még jobban elmerüljünk a virtuális repülés szimulációs játékélményben.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles