Thrustmaster 2960754 TWCS THROTTLE joystick

Thrustmaster 2960754 TWCS THROTTLE joystick

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340654
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 38 760Ft

  • Nettó: 30 520Ft

 

  • A TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gázkar a Thrustmaster repülés termékcsalád új tagja. Kompatibilis PC-vel USB-én keresztül Windows 10, 8, 7 Vista-ban (32-bit és 64-bit).
  • A TWCS gázkar az “alacsony” helyzetének köszönhetően gördülékeny és pontos kézi és ujjakkal történő irányítást tesz lehetővé.
  • A gázkar S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Tracks) technológiája egyedi csúszósín rendszerrel működik a sima és pontos csúszómozgásért.
  • A TWCS gázkar 5 (+3) tengellyel, 14 akciógombbal + egy 8 irányú Nézetváltó kapcsolóval rendelkezik.
  • A T.A.R.G.E.T szoftverrel minden játékhoz külön betölthetsz és létrehozhatsz egyéni gombkiosztás profilokat.

 

 

TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gázkar

A Thrustmaster a repülés szimulációban szerzett 25 év tapasztalatát bevetve elégíti ki a repülős játékok szerelmeseinek a növekvő igényeit –főként az űrutazás szimulátorral játszókra gondolva – akik egy közepes hatótávú önálló gázkarra vágynak. A TWCS Gázkar (Thrustmaster Weapon Control System) kifejezetten haladó repülő vezetőknek lett tervezve, akik egy sokoldalú, ergonomikus, kényelmes és pontos gázkart keresnek a valósághű játék élményéért.

A TWCS Gázkar kompatibilis PC-vel USB-én keresztül Windows 10, 8, 7 Vista-ban (32-bit és 64-bit).

 

 

   

TWCS gázkar

TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gázkar: használd a bal kezeddel: legyél te a leggyorsabb a harcban és irányítsd az űrhajódat vagy harci repülődet a kedved szerint.

The TWCS gázkar alacsony helyzete a quadrant típusú rendszerekhez képest semmihez nem fogható kényelemet biztosít.

 

TWCS gázkar

A tökéletes irányításért a TWCS gázkar 14 gombbal és egy 8 irányú Nézetváltó kapcsolóval rendelkezik csakúgy, mint a joystick. Összesen a játékosoknak 5 tengelyhez, 30 gombhoz és kettő 8 irányú Nézetváltó kapcsolóhoz van hozzáférésük – nem beszélve a 3 extra tengelyről, melyek a TFRP oldalkormányon* keresztül érhető el.

A TWCS gázkar 5 tengellyel rendelkezik, amely kiegészíthető a hátul található RJ12 csatlakozóval működő külső TFRP oldalkormány* 3 tengelyével. Az oldalkormány a Thrustmaster repülés termékcsalád része.

*Külön kapható.

 

S.M.A.R.T™ (Sliding Motion Advanced Rail Tracks) technológia

Az egyedi csúszósín rendszer a gázkar tökéletesen egyenletes csúszómozgását teszi lehetővé – pontos és kényelmes használat 80 mm-es mozgástartománnyal a pontos manőverekért.

A csavarnak köszönhetően, a gázkar súrlódásának a mértéke, egyéni ízlés szerint állítható.

 

   

Thrustmaster korszerű repülés termékcsalád

A termékek a repülés szimulációs termékcsalád tagjait képezik, melyek egymást kiegészítve használhatók: a teljes termékcsalád a következőkből áll: FCS repülő botkormány, TWCS gázkar, TFRP oldalkormány pedálok* és MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelek. Ezek a kiegészítők a T.A.R.G.E.T korszerű programozó szoftverrel**-el is kompatibilisek.

* Külön kapható.

** Ingyenesen letölthető a http://ts.thrustmaster.com weboldalról.

 

T.A.R.G.E.T korszerű programozó szoftver** PC-én: programozz be akár 256 gombot a repülés termékcsaláddal

Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor szoftver: használd egyéb Trustmaster eszközzel együttesen (USB eszközként ismeri fel) és töltsd be vagy akár hozz létre minden játékhoz külön egyéni gombkiosztás profilt.

Szabd magadra a profiljaidat, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Thrustmaster repülés irányítókból és oszd meg a Thrustmaster közösséggel.

** Ingyenesen letölthető a http://ts.thrustmaster.com weboldalról.

 

Ergonomikus kialakítás az optimális kényelemért és pontosságért

 

A kialakításnak és ergonomikának köszönhetően a TWCS Gázkar számos olyan funkcióval látja el a játékosokat, melytől a repülés hatékonyabbá és pontosabbá válik. Ez a kiterjesztett hozzáférés a repülés irányítókhoz még inkább felértékelődik, amikor a játékos teljesen belemerül a VR kompatibilis játékélményben.

A TWCS Gázkart használva egy csomó műveleti lehetőség csak egy „ujjnyújtásnyira” van.

 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles