ASUS RS200 ROG STRIX Riser kábel

ASUS RS200 ROG STRIX Riser kábel

Márka:ASUS
Cikkszám:312275
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 109Ft

  • Nettó: 12 684Ft

ROG Strix Riser Cable

ROG Strix 240 mm PCI-E 3.0 x 16 hosszabbító (riser) kábel 90 fokos adapterrel, szabadalmaztatott SafeSlot™ megoldás, elektromágneses interferencia elleni védelem

  • Szabadalmaztatott ASUS SafeSlot™ PCI-E: Az új eljárással készített alkatrészt a megerősítő fémrésszel együtt öntik és kiegészítő forrasztási pontokkal rögzítik. A SafeSlot™ megoldás garantálja a grafikus kártya biztos és stabil kapcsolódását.
  • Hajlítható, rugalmas és hatékony: A vékony, lapos és visszahajtható kábel hatékony és stabil adatátvitelt nyújt és egyszerűen kezelhető.
  • EMI-árnyékolás: Az elektromágneses interferencia és a teljesítménycsökkenés megakadályozásához.

ROG STRIX HOSSZABBÍTÓ (RISER) KÁBEL

Szabadalomvédett Safeslot™ PCIe megoldás

Jogi nyilatkozat: A ROG STRIX Premium hosszabbítókábel csak GPU-k függőleges elhelyezésére szolgál. Ellenőrizd a hosszabbítókábel specifikációját és győződj meg róla, hogy elég helyed van a GPU függőleges elhelyezéséhez.

A ROG STRIX Premium riser (hosszabbító) kábel vékony, lapos és visszahajtható, ezzel lehetőséget ad a grafikus kártya függőleges elhelyezésére és megmutatására, és megkönnyíti a kábelkezelést. A szabadalmaztatott SafeSlot™ PCIe megoldás garantálja, hogy a grafikus kártya csatlakoztatása stabilabb és biztonságosabb legyen. A 240 mm-es hosszúságú és a PCI-E x 16 3.0 szabványnak megfelelő hosszabbítókábel magas frekvenciájú és alacsony ellenállású áramköri megoldással segíti az interferencia kizárását. Árnyékolt külső rétege teljesen blokkolja a zavaró jeleket és nem engedi csökkenni a teljesítményt. Ideális a ROG Strix Helioshoz és a kompatibilis házakhoz.

Szabadalmaztatott SafeSlot™ PCIe

Az ASUS szabadalmaztatott SafeSlot™ megoldása garantálja, hogy a grafikus kártyák csatlakoztatása stabilabb és biztonságosabb legyen. Az új egy lépésben, inzertes fröccsöntési eljárással készített alkatrészt a megerősítő fémrésszel együtt öntik és kiegészítő forrasztási pontokkal rögzítik. A SafeSlot™ erősebben tartja a PCIe eszközt és jobban ellenáll a nyíróerőknek.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles