Logitech MX Anywhere 3 rózsaszín vezeték nélküli egér

Logitech MX Anywhere 3 rózsaszín vezeték nélküli egér

Márka:LOGITECH
Cikkszám:308730
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 30 262Ft

  • Nettó: 23 828Ft

Itt, ott, bárhol

Az MX Anywhere 3 elképesztő sokoldalúságot nyújt, miközben figyelemre méltó teljesítménnyel rendelkezik. A kis méretű egér ideális azon emberek számára, akik sokat utaznak, legyen az iroda kávézó vagy akár repülőtéri váróterem.

 

Az újra feltalált görgő

A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy megálljon egy képponton, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgess. Mindeközben szinte teljesen hangtalan.

A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan érezhető, és olyan dinamikus tehetetlenséget nyújt, amely nem hallható.

 

Bármilyen felületen használható, még üvegen is

Az MX Anywhere 3 gyakorlatilag minden felületen képes mozgatni a kurzort, még üvegen is. Ennélfogva problémamentesen tudsz dolgozni íróasztalon, kedvenc kávéházadban vagy akár egy fotelben ülve.

 

Gyorstöltés munka közben

Az MX Master 3 akár 70 napig is bírja egyetlen teljes feltöltéssel. Egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használhatod. A feltöltéshez csupán egy USB-C töltőkábelre van szükség, mely a csomag része.

 

Korszerű külső, minőségi anyagok

Az MX Anywhere 3 jobban érezhető és szebb, mint valaha. Az elegáns kivitelnek része egy acél görgetőkerék és a kellemes fogású oldalsó szilikonmarkolatok a kiváló tapintás kedvéért. 3 különböző színben kapható, hogy kiválaszthassa, melyik illik legjobban hozzád számítógépedhez és stílusodhoz.

 

Az alkalmazásspecifikus testreszabásoknak köszönhetően gyorsabban dolgozhat

Az MX Master 3 szinte minden használt alkalmazásban teljes mértékben testreszabható, és az előre meghatározott alkalmazásspecifikus profilokkal gyorsabban dolgozhat az Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom, Microsoft Teams, Word, Excel és PowerPoint alkalmazásban.

 

Több számítógép, egyetlen mx anywhere 3

A Flow-kompatibilis MX Anywhere 3 egérrel gördülékenyen irányíthatsz több számítógépet, ha a kurzort egyszerűen a képernyő szélére húzza. Az MX Anywhere 3 gond nélkül vált még Windows és macOS operációs rendszerek között is.

Egyszerűen vihetsz át szöveget, képeket és fájlokat egyik számítógépről a másikra. Csak másold ki az egyik gépen, és már illesztheted is be a másikon.

  • Profi vezeték nélküli egér
  • Érzékenysége akár 4 000 DPI-ig
  • Minőségi acél kerék MagSpeed funkcióval
  • Klasszikus 5 gombbal felszerelve
  • Nagy pontosságú lézerszkenner
  • Egy elemmel akár 70 napig is kibírja
  • Egyszerre legfeljebb 3 eszközhöz csatlakoztatható
  • Kompakt méret és alacsony súly

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles