Delock 64138 M.2 SATA - M.2 NVMe + SD Express dokkoló állomás

Delock 64138 M.2 SATA - M.2 NVMe + SD Express dokkoló állomás

Márka:DELOCK
Cikkszám:341750
Elérhetőség:Rendelhető
  • 114 256Ft

  • Nettó: 89 965Ft
Ez a Delock dokkoló állomás lehetővé teszi egy M.2 NVMe és egy M.2 SATA SSD, valamint egy SD Express memóriakártya telepítését, és USB-n keresztül csatlakoztatását egy PC-hez, laptophoz, táblagéphez vagy okostelefonhoz. A mellékelt USB-kábelek lehetővé teszik a csatlakozást egy szabad USB-porthoz. A mellékelt USB kábelek lehetővé teszik a kapcsolatot egy szabad USB porton keresztül.

SD Express-nyílás
Az SD Express nyílás lehetővé teszi az SD Express memóriakártyák olvasását és írását. SD, SDHC és SDXC memóriakártyák UHS-I és UHS-II sebességekkel is használhatók.

Az összes port egyidejű használata
Mindhárom memória egyszerre használható.

Klónozási funkció számítógép nélkül
A beépített klónfunkció lehetővé teszi a memória klónozását számítógép használata nélkül. Lehetséges klónozni NVMe-ről SATA-ra, SD-ről NVMe-re, SD-ről SATA-ra és SATA-ról NVMe-re.

Ideális teszteszköz
A memória egyszerűen rögzítve van a robosztus házba és azonnal használható. Semmilyen csavar, eszköz vagy kiegészítő nem szükséges, ami azt jelenti, hogy az SSD egyszerűen cserélhető.

Mellékelt tápegység
A tápegység, mely a csomag része csatlakozik a USB-C™ tápcsatlakozóhoz és így biztosítja a dokkoló állomás és a csatlakoztatott memóriák tápellátását.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles