Pilot BeGreen kék táblamarker + betét

Pilot BeGreen kék táblamarker + betét

Márka:PILOT
Cikkszám:358508
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 788Ft

  • Nettó: 620Ft
Az újfajta tintatovábbító rendszer lehetővé teszi az azonnali írást, rázás vagy pumpálás nélkül. Biztosítja továbbá a folyamatos tintaáramlást, így búcsút mondhat azoknak a táblamarkereknek, amely a használattal egyre kevésbé fognak!
El lesz ragadtatva a színek intenzitásától és láthatóságától is (akár 20 méterről is olvasható az írás). A V-BOARD MASTER táblamarker része az újrahasznosított műanyagból készülő Begreen termékcsaládnak. Együtt tudunk változtatni, és segíthetünk bolygónk erőforrásainak megóvásában. A V-Board Master Marker újrahasznosított műanyag felhasználásával készült, mellyel a PILOT csökkenti ökológiai lábnyomát az újrahasznosított műanyag nélkül gyártott táblamarkerek lábnyomához képest. De itt még nem állunk meg, ha háromszor újra tölti tollát, azzal ellensúlyozza a szén-dioxid- kibocsátást is. Becslések szerint a gyártástól a termék élettartamának végéig az újrahasznosított a Begreen táblamarker megvásárlásával és annak háromszoros újratöltésével 75%-kal csökkenti teljes környezeti hatását 3 új marker vásárlásához képest. Ez az apró gesztus jelentős változást hozhat a klímaváltozás elleni küzdelemben!

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles