Pultscanner Magellan 9300i + CAT mérleg

Pultscanner Magellan 9300i + CAT mérleg

Cikkszám:2000003
Elérhetőség:Rendelhető
  • 544 068Ft

  • Nettó: 428 400Ft

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYŰ OLVASÁS A Magellan™ 9300i/9400i a nagyteljesítményű pultba építhető olvasók legújabbgenerációjához tartozik.Több síkon rögzítettdigitális képalkotóival a 9300i/9400i olvasóképes egy-és kétdimenziós vonalkódok fennakadás nélküli olvasására anélkül, hogy a terméket irányba kellene igazgatni.Hagyományosan magasabb kialakításával, valamint nagyméretű vízszintes és függőleges ablakaival a Magellan9300i/9400i lehetőséget kínál akassza (POS), illetve az önkiszolgáló pénztárgépek érintőképernyője, a fizető terminál és a nyomtatók optimális elhelyezésére, miközben ergonomikus kényelmet biztosít mind az ülő, mind pedig az álló pénztárosok számára

KÖRNYEZETI JELLEMZŐK

SZÓRT FÉNY 0-86,080 lux

PÁRATARTALOM (NEM KICSAPÓDÓ) 5 - 95% ESD VÉDELEM (LEVEGŐKIFÚVÁS) 25kV

HŐMÉRSÉKLET Működés: 10 – 40 °C

Tárolás/szállítás: - 40 – 70 °C

INTERFÉSZEK

KÜLSŐ PORTOK Powered RS-232; Mérlegkijelző; EAS vezérlő portok; Sensormatic, Interlock; Powered USB Host ( “A” típusú) (x2)

MULTI-INTERFÉSZ RS-232 / IBM 46XX / USB Multi-Interfész:

OEM (IBM) USB Plus Power (szkenner és mérleg); RS-232 (szkenner) / RS-232 (mérleg);

RS-232 (szkenner), vagy egykábeles RS-232 (szkenner és mérleg)


Mérleg:

TERMÉKLEÍRÁS

A többirányú lapolvasóval integrált Neptun 2 mérleg akár 360 fokos olvasási szöget is kombinálhat a mérleg és a vonalkód-olvasó funkcióival egybe építve.

Mindkét eszközt egy közös “szkennerházban” helyezkedik el. Úgy tervezték, hogy pultba építhető legyen. A mérleg használata jelentősen felgyorsítja az árukódok mérését és leolvasását, a széles látószögű szkenner csökkenti annak a pénztárosnak az erőfeszítését, akinek nem kell az árut az olvasó felé fordítani, és jelentősen lerövidíti a művelet idejét.

A mérleg olvasható LCD-kijelzővel van ellátva egy forgó oszlopon, állítható magassággal, forgatható és dönthető fejjel. A mérleg a legmagasabb minőségű anyagokból készül, emellett tartós és kemény működési körülmények között ellenálló galvanikus bevonattal van borítva. A készülék saját tápegységgel rendelkezik.

A Neptun 2 mérleget gyakorlati alkalmazásban tesztelték a vezető gyártók szkennereivel.
Tervezése lehetővé teszi az ügyfél által előnyben részesített szkennerrel való együttműködést.Fontos, hogy képes legyen kalibrált és korábban legalizált mérleget telepíteni a tárgyban már működő szkennerre (vagy bármilyen megjelölt helyre) anélkül, hogy szétszerelni kellene, és el kellene küldeni a mérleg gyártójának.

Kompatibilis szkennerek:

Neptun 2 mérleg garantálja a megbízható működést egy folyamatos rendszerben. Az intenzív áruforgalommal rendelkező pénztárakba, például szupermarketekben és hipermarketekben végzett munkához ajánljuk.

Együttműködés külső eszközökkel
A Neptun 2 mérlegcsalád együttműködik a POS terminálokkal és pénztárgépekkel(például Micra Jota). A mérési eredmény elküldhető a mérlegkijelzőn, a pénztárgépről indítva, a POS terminálon lévő gomb megnyomásával vagy automatikusan – az mérőfelület stabilizálása után vagy folyamatosan.

A minőség és az ellátás folyamatosságának garantálása
A Neptune 2 a CAT 27 mérlegek családjába tartozik, amelyek különösen megbízhatóságáról ismertek. Minden CAT 27 mérleg megfelel a mérésügy előírásainak, rendelkezik EK-típusjóváhagyási tanúsítvánnyal, és 2 év hitelességgel kerül forgalomba. A gyártási folyamat az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer eljárásának felügyelete alatt zajlik.

A használat jellemzői és előnyei

  • helymegtakarékos azért, mert két eszköz van elhelyezve egy szkenner házába, amely pultba van süllyesztve

  • lehetőség az önkiszolgáló állomásokon megmért áruk súlyának ellenőrzésére a kasszáknál

  • stabil és túlterhelésálló mérőrendszer

  • egyértelmű karakterekkel ellátott kijelző egy elforgatható, állítható magasságú oszlopra

  • együttműködés pénztárgépekkel, POS terminálokkal és külső eszközökkel

  • tára a teljes mérési tartományban

  • kényelmes és gyors kiszolgálás az ergonómia elveivel összhangban

  • a mmérleg beépíthető a gyártók széles skálájába, vagy adaptálható és integrálható a szkennerbe, amelyet a létesítményben már használnak

Specifikáció

Telepítési mód

beépítésre

Méréshatár

6/15 kg

Minimális terhelés

40 g

Pontosság

2 g (0–6 kg tartományban)
5 g (6–15 kg tartományban)

Interfész

RS232

Kijelző

1 x LCD (opció: kiegészítő külső kijelző)

Méretek

A lapolvasó méreteihez igazítva

Tömeg

3,8 kg


Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó