Hobis STRONG S 5 80 cseresznye 192x80 cm nyitott polcos szekrény

Hobis STRONG S 5 80 cseresznye 192x80 cm nyitott polcos szekrény

Márka:HOBIS STRONG
Cikkszám:348870
Elérhetőség:Rendelhető
  • 129 598Ft

  • Nettó: 102 046Ft
STRONG Szekrények
Szekrénytest
A szekrényeket 77, 115 és 192cm magasságban, 40 vagy 80cm szélességben és 40cm mélységben kínáljuk. A Hobis Strong szekrények legfőbb előnye a szekrénytesteknek a ČSN EN 14073-2, ČSN EN 14073-3, ČSN EN 14749, ČSN 910001 és a ČSN 910100 szabványok követelményeit kielégítő szilárd és robusztus kialakításában rejlik. A szekrénytestek gyártásához jó minőségű, nyolc színárnyalatban rendelkezésre álló, laminált forgácslapot választottunk. A szekrénytest felső – és alsó lapja 25 mm vastagságú. A lapok elülső éleit 2 mm vastag ABS élzárással látjuk el, amelyek nagy ellenállóképességgel rendelkeznek a mechanikai és dinamikai terhelésekkel szemben. A szekrénytest többi élét 1mm vastag ABS élzáróval borítjuk. A szekrénytest oldalai 18 mm, hátlapja pedig 8 mm vastagság, kétoldalt laminált forgácslemezből készül. A szekrény hátlapjának esztétikus kialakítása biztosítja, hogy az irodában bárhol elhelyezhető. A tartós anyagok és a minőségi vasalatok kizárólag az Európai Unió országaiból származnak. Az ötletes szerkezeti megoldások és a magas fokú gyártási pontosság biztosítja a Strong szekrények abszolút szilárdságát.
Polcok
Egyedülálló teherbíró képesség és variálhatóság – ezek a HOBIS Strong szekrények legfőbb előnyei.
A polcok vastagsága 25 mm, teherbírása polconként 80 kg. Ezt a teherbíró képességet a Cseh Köztársaság Állami Bevizsgáló Intézete által a ČSN EN 1427 és a ČSN 910001 szabványok alapján kiállított tanúsítvány is igazolja. A szekrények alapmagassága a szabványos dosszié magasságához igazodik. Szükség esetén a polcmagasság nagyon egyszerűen változtatható és a felhasználó saját igényeihez igazítható. Mivel nagy gondot fordítunk arra, hogy bútoraink használata biztonságos legyen, valamint hogy megfeleljenek a termékek biztonságával szemben támasztott követelményeknek, a polcokat a véletlenszerű kicsúszás elleni biztosítékkal látjuk el. A polcok éleit 2 mm vastagságú élzárás fedi, amely kellő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.
Ajtók
A Strong szekrényekhez forgácslemez és üvegezett ajtókat kínálunk. A forgácslemez ajtók éleit 2 mm vastag ABS élzárással borítjuk, amely védelmet biztosít mindenfajta károsodás ellen. A szekrényeknél alkalmazott BLUM minőségű szerelvényekre élethosszig tartó garanciát biztosítunk. Az ajtók csendes és gördülékeny csukódását fékek és ütközéscsillapító gombok biztosítják. Kínálatunkban helytakarékosan nyitható redőnyös szekrények is találhatók. A szekrényeket 5 cm magas lábazatra: állítható magasságú (3 vagy 5 cm) lábakra, vagy 5 cm magas formatervezett lábakra lehet helyezni. A lábazat és a lábak nem képezik a szekrények részét, azokat külön kell megrendelni. Annak érdekében, hogy a termék biztonságban jusson el a rendeltetési helyére, a szekrényeket szétszerelt állapotban, biztonságos csomagolásban szállítjuk. Minden csomaghoz jól áttekinthető, a szerelést megkönnyítő és meggyorsító útmutató mellékelünk.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles