Hobis K 23 P akác hosszanti 60 cm 3 fiókos konténer

Hobis K 23 P akác hosszanti 60 cm 3 fiókos konténer

Márka:HOBIS
Cikkszám:348822
Elérhetőség:Rendelhető
  • 134 999Ft

  • Nettó: 106 298Ft
Konténerek
Központi zár
STOP-CONTROL rendszer
ABS élzárás
Szekrény
A szekrénytesteket 18 mm vastag, laminált forgácslapból gyártjuk. A szekrények hosszú élettartalmának biztosítása érdekében a fedlap 25 mm vastag bútorlapból készül. Az esetleges károsodás elleni védelmet szolgálja, hogy a szekrénytest alsó és felső lapjainak éleit 2mm vastagságú ABS élzárás borítja. Tudjuk, hogy nagyon komoly elvárások vannak a tárolók tartalmának védelmével szemben, ezért többségüket központi zárral láttuk el. Elég egy fiókot bezárni ahhoz, hogy az összes fiók zárt állapotba kerüljön. A tárolót lábazatra helyezve, annak magasságát az asztal magasságához lehet igazítani, s ezáltal megnövelhető az asztal ténylegesen kihasználható munkafelülete.
Fiókok
A fiókok egyszerűen karbantartható, könnyen tisztítható műanyagból készülnek. A fiókok homlokfalai 12 mm vastagságú faforgács lemezből készülnek. Éleit 2 mm vastag élzárás szegélyezi, ami kellően védelmet biztosít a mechanikus és dinamikus terhelésekkel szemben. A felső fiók praktikus kiegészítői a jól áttekinthető írószertartó és a térelválasztó elemek. Ezen fiók-kiegészítők külön is megvásárolhatók. A fiókok mozgató mechanizmusának tartozéka egy beépített STOP-CONTROL rendszer, ami egy fiók nyitása esetén a többi fiók nyitását automatikusan blokkolja.
Figyelem! A HK 23-as cikkszámú konténert STOP-CONTROL rendszer és zár nélkül szállítjuk.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles