Gardena 7/S kertészkedéshez és növényápoláshoz kesztyű

Gardena 7/S kertészkedéshez és növényápoláshoz kesztyű

Márka:GARDENA
Cikkszám:311829
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 4 171Ft

  • Nettó: 3 284Ft
Termékinformációk:

A kertészkedéshez és növényápoláshoz használatos légáteresztő anyagból készült kesztyű megkönnyíti az ültetést és a kertgondozást.
A GARDENA S méretű kertészkedéshez és növényápoláshoz való kesztyűjével a kertészkedés még élvezetesebb. A tökéletesen illeszkedő kesztyű számos innovatív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a kertészkedést és a növények gondozását, például az ültetést és az átültetést. Jól alkalmazható elhalt virágfejek eltávolításához és levelek tisztításához. A tenyér részen található szilikon bevonat nagyszerű tapadást biztosít, mindig biztosan foghatod a dolgokat. A kesztyű nagy része rugalmas és légáteresztő hálós anyagból készült. Ez nagy előnyt jelent, különösen hosszabb viselet esetén, mert nem izzad bele a kezed. A kesztyű izzadságot elnyelő microfleece anyagból készült. Tökéletes illeszkedést biztosít a kesztyű csukló- és hátsó részén található rugalmas anyagnak köszönhetően. Kertészkedés közben az okostelefon vagy tablet használata sem jelent problémát. Az okostelefon-kompatibilis kesztyű a mutató- és hüvelykujjak hegyén a kis kezek számára is praktikus érintőkijelző érzékeny felülettel rendelkezik, így nem kell levenni a kesztyűt. Ezenkívül a kertészkedéshez és növényápoláshoz kifejlesztett kesztyű elnyerte az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítványt is, ami azt jelenti, hogy a termék ártalmas anyagokat nem tartalmaz.

65százalék poliészter, 15százalék nejlon, 12százalék pamut, 6százalék poliuretán, 2százalék elasztán

Műszaki adatok:
Cikkszám: 11500-20
EAN-kód: 4078500051675

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles