Hecht 00202 172-229 cm kerti zuhany

Hecht 00202 172-229 cm kerti zuhany

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:322423
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 5 878Ft

  • Nettó: 4 628Ft
Termékinformációk:

A Hecht 00202 mobil kerti zuhanyja frissítő zuhanyélményt garantál. A zuhany gyorsan és egyszerűen felállítható, és a talajtüskének köszönhetően szilárdan a talajban rögzíthető . Az állvány további stabilitást biztosít . A kertben, kempingezéskor, lakókocsiban és a medencénél a kerti zuhany rendkívül praktikus és tökéletes zuhanyozási élményt nyújt.

Magasságától függően a zuhany magasságát a teleszkópos rúd segítségével 1,72 és 2,29 m között állíthatja . A kívánt vízáramlási sebesség egy forgatógombbal szabályozható. A nagy, kényelmes zuhanyfej függőlegesen 180°-ig elforgatható , és gyengéd zuhanypermetet biztosít .

A kerti zuhanyzó kiváló minőségű műanyagból és alumíniumból készült . A Hecht kempingzuhany szabványos csatlakozással rendelkezik a kerti tömlőkhöz . Szinte minden víztömlővel kompatibilis.

A kerti zuhany szép és könnyű, gyorsan felállítható és stabil, és maximális rugalmasságot kínál. Így semmi sem áll a nyári szabadtéri zuhanyozás útjában. Rendeld meg most szuper áron!

Magasság: 1,72 - 2,29 m fokozatmentesen állítható
Anyag: alumínium és műanyag
Tömlőcsatlakozás: kereskedelmi forgalomban kapható gyorskioldó rögzítő

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles