Xiaomi Viomi V-MK152B 1,5l fekete elektromos vízforraló

Xiaomi Viomi V-MK152B 1,5l fekete elektromos vízforraló

Márka:VIOMI
Cikkszám:344367
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 340Ft

  • Nettó: 8 142Ft
Termékinformációk:

Elektromos vízforraló:
A VIOMI elektromos vízforralót nemcsak stílusos kialakítása, hanem a kidolgozás minősége és a használat biztonsága is megkülönbözteti. Tökéletesen ötvözi a modern dizájnt, a minimalista dizájnt a hatékonysággal és a mindennapi használat kényelmével. A vízforraló űrtartalma 1,5 liter.

Kényelem:
A kiváló minőségű termosztát egyenletesen melegíti fel a vizet, és azonnal befejezi a vízforralót, miután a víz felforrt, ezzel időt és áramot takaríthat meg. Az okos kialakítás rendkívül kényelmessé teszi a vízforraló használatát. Annak köszönhetően, hogy a vízforraló fogantyúja belül üres, nem melegszik fel főzés közben, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül forralás után öntsön vizet.

Biztonságos használat:
A vízforraló védelemmel rendelkezik a víz nélküli indítás, túlfeszültség és túlterhelés ellen. Ezenkívül a készüléket egy burkolat borítja, amely szigeteli az acél belsejét, és lehetővé teszi a vízforraló kézzel történő érintését anélkül, hogy félne az égéstől. Az állvány alján 3 csúszásmentes gumiszalag található, amelyek biztonságos alapot biztosítanak a vízforralónak. Mindez teljesen biztonságossá teszi a vízforraló használatát.

Egészséges élet:
A készülék 304-es rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően rendkívül tartós, és a forrásban lévő víz nem termel káros anyagokat. A víz nem érintkezik semmilyen műanyag elemmel.

Specifikáció:
- V-MK152B modell
- Űrtartalom 1,5 l
- Teljesítmény 1800 W
- Súly: 1,2 kg
- Méretek: 21,6 x 15,2 x 25,2 cm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles