Hoover HH710PPT 011 akkumulátoros morzsaporszívó

Hoover HH710PPT 011 akkumulátoros morzsaporszívó

Márka:HOOVER
Cikkszám:318972
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 54 660Ft

  • Nettó: 43 039Ft
H-HANDY 700 PETS
A H-HANDY 700 PETS rendkívül sokoldalú, hatékony partner a mindennapi takarítási feladatokhoz. Elegáns és könnyű, és nem csupán tisztításban segíthet: fedezze fel minden tartozékát, amelyet az egyedi igényekhez terveztek. A Hoover 120W-os szénkefe nélküli direkt impulzusmotorja garantálja a nagy teljesítményt, a lenyűgöző por-, szőrszál- és morzsa eltávolítását. A H-HANDY 700 PETS egy PETS szettel érkezik, amely tartalmaz egy önbeállító, motorizált szívófejet, amely tökéletes házikedvence szőrének eltávolításához különböző felületekről, és praktikus dobozzal annak könnyű tárolásához.

EPA SZŰRŐ
Mosható EPA szűrője garantálja az optimális légszűrést és a tartós teljesítményt.

ERGONÓMIKUS FOGANTYÚ
A puha gumírozott nyél maximális kényelmet biztosít.

DIREKT IMPULZUS MOTOR (120 W)
Az egyenletes teljesítmény biztosításával a direkt impulzus motor kiemelkedő szívóerőt nyújt és felporszívózza a hihetetlenül finom port és a nagyobb szennyeződéseket, porszemeket, morzsákat is. Állandó mágnesekkel működik, amelyek csökkentik a súrlódásokat és a rezgéseket, valamint növelik a motor sebességét. Ez a 120 W-os szénkefe nélküli motor nagy hatékonyságot és hosszabb élettartamot garantál.

ELÜLSŐ LED VILÁGÍTÁS
Az elülső LED világítás bizonyos körülmények között automatikusan bekapcsol a láthatóság javítása és a rejtett területek megvilágítása érdekében. Így egyetlen porszem sem ússza meg a felszippantást!

VEZETÉK NÉLKÜLI TAKARÍTÁS
Hosszabb élettartamot és gyors 3 órás töltést biztosítva a nagy hatékonyságú és könnyen cserélhető lítium akkumulátor akár 12 perc folyamatos üzemidőt biztosít egy feltöltéssel.

3 AZ 1-BEN TARTOZÉK
Magában foglalja a kemény felületek poreltávolító keféjét, a kárpittisztítót és a saroktisztítót. Ezek könnyen tárolhatók a H-HANDY 700-zal együtt a kompakt töltőbázison.

TÖLTŐBÁZIS
A kompakt töltőbázis mindig készen áll a használatra, miközben egyszerű hozzáférést és könnyű tárolást tesz lehetővé.

PEHELYKÖNNYŰ
A könnyűre (660 gramm) tervezett H-HANDY 700 könnyebbé teszi a használatot és a manőverezhetőséget.

IDEÁLIS KISÁLLAT TULAJDONOSOKNAK
A PETS szett tartalmaz egy Hoover Flex & Deep Pet szőreltávolító szívófejet, egy innovatív, önbeállító motorizált tartozékot, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy tökéletesen eltávolítsa a kisállatok szőrét és allergéneket kárpitozott bútorokról és a szőnyegről. Az elektrosztatikus puha bársony kefe a felvételi teljesítményét 50% -kal maximalizálja, összehasonlítva a Hoover szabványos sörtés keféjével. A kefe eltávolítható, hogy könnyebben tisztítsa meg a hosszabb vagy összekuszálódott szőrtől vagy hajszálaktól.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles