Deerma TB880 fehér szórófejes felmosó

Deerma TB880 fehér szórófejes felmosó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344331
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 848Ft

  • Nettó: 8 542Ft
Termékinformációk:

Deerma 2 az 1-ben spray felmosó TB880:
A TB880 spray-s felmosó egy kényelmesen használható eszköz, amely segít még jobban gondoskodni a takarításról. Különféle padlók tisztítására alkalmas, 280 ml-es víztartályának köszönhetően pedig nagy otthonokba is alkalmas. Könnyű és könnyen használható, lehetővé teszi az alapos tisztítást különösebb erőfeszítés nélkül. A mosógép hatótávolsága 110 cm, és a TB880 fertőtlenítőszerekkel való használatának köszönhetően gondoskodhat saját és szerettei egészségéről.

Tökéletesen átgondolt kialakítás – hatékony tisztítás és időmegtakarítás:
A felmosó 37,5 cm széles, ami azt jelenti, hogy alaposan megtisztíthatja otthona felületeit anélkül, hogy túl sok időt veszítene. 3 rétegű felépítése csillogóvá teszi padlóját. A szénréteg hatékonyan távolítja el a port, a szálréteg eltávolítja a szennyeződéseket és megakadályozza a csíkok kialakulását, a ragasztóréteg pedig biztosítja a felmosópárna biztonságos rögzítését a készülékhez.

Különböző típusú padlók hatékony és biztonságos tisztítása:
A Deerma TB880 különféle típusú felületek tisztítására alkalmas. Ezzel a praktikus eszközzel alaposan lemoshatja a paneleket, márványokat, csempéket és egyebeket. Gyorsan megszabaduljon a portól, foltoktól és egyéb szennyeződésektől anélkül, hogy kockáztatná a padló károsodását!

A mosó funkció lehetővé teszi, hogy még jobban gondoskodjon padlóinak tökéletes állapotáról. Az enyhén nedves felület sokkal könnyebben tisztítható. A penészesedés veszélye is csökken. Egyszerűen nyomja meg a fogantyút – a beépített porlasztószivattyú mindössze 0,1 másodpercen belül vízködöt bocsát ki. A mosógép hosszú kinyúlása nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít, és lehetővé teszi a legmakacsabb szennyeződések hatékony eltávolítását is.

Alkalmas kis és nagy lakásokhoz:
A termék 280 ml-es víztartállyal van felszerelve. Amikor teljesen meg van töltve, akár 250 alkalommal is használhatja az alátétet, amely akár 100 m2 teljes alapterületet is lefed. A Deerma TB880 ezért nem csak kicsi, hanem nagyobb otthonokba is alkalmas

Tartsa magát és családját egészségben:
Megszabadulni a baktériumoktól és vírusoktól. A TB880 víztartályba fertőtlenítőszert is hozzáadhat, hogy kihasználja a padlók egyidejű tisztításának és sterilizálásának lehetőségét. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljon a káros anyagoktól, és ne csak tiszta, hanem biztonságos környezetet is teremtsen otthonában.

Stílusos, praktikus, tartós:
A készülék elegáns, minimalista dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, így minden otthon tökéletes kiegészítője. A felmosó azonban nemcsak stílusos, hanem praktikus is. A felmosófej vastagsága mindössze 10 mm, így akár bútorok alatt is tisztítható. A rozsdamentes acél rúd rendkívül strapabíró és ellenáll a sérüléseknek – így a TB880 hosszú évekig jól fog szolgálni. Ezen kívül van egy funkció a felmosó 360 fokos elforgatására, hogy megbirkózzanak a foltok a kanapék, székek stb.

- Víztartály kapacitása 280 ml
- Méretek 375x152x1246mm
- Anyaga ABS, PET, rozsdamentes acél

A dobozban:
- Komplett gép
- Mop
- Használati utasítás


Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles