Deerma TB500 fehér spray felmosó

Deerma TB500 fehér spray felmosó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344354
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 8 522Ft

  • Nettó: 6 710Ft
Termékinformációk:

Deerma TB500 - tisztítsa meg a padlót egyszerűen és hatékonyan!
Hatékony padlótisztítás, rövid száradási idő és kényelmes használat – ez az a három tulajdonság, amelyet a Deerma TB500 felmosógép egyesít. Ha ezt a felmosót választja, gyorsan látni fogja, hogy a kellemetlen kötelességből való tisztítás igazi élvezetté válhat.

Gyorsan száradó padló:
Nincs több nedves padló! A Deerma TB500 száradási ideje rövid – olyan rövid, hogy többé nem kell aggódnia amiatt, hogy gyermeke vagy kedvence lábnyomai azonnal tönkreteszik a tisztító hatást. A padló gyorsan szárad – még mielőtt bárki ráférne!

Mondjon búcsút a nedvességnek, a penésznek és a kosznak!:
Túl száraz vagy túl nedves a felmosó a hatékony tisztításhoz? Van olyan csepegtető vagy penész, ami ébren tart? A Deerma TB500-zal ezek a problémák megszűntek! A mop polimer pumpával van felszerelve, amelynek porlasztása mindössze 0,1 másodpercet vesz igénybe. A készülék a csurgalékvizet is alaposan ellenőrzi - nem haladja meg az 1,7-2,0 ml-t. Ennyi kell ahhoz, hogy a padlót alaposan kimossák és pillanatok alatt megszáradjanak.

Lenyűgöző választékkal rendelkező mosógép!:
A felmosó vezérlésével akár 95 cm-es mosási hatótávot is elérhet. Így a víz optimálisan, a megfelelő helyen szabadul fel, így időt takaríthat meg

Könnyű mop mindenki számára:
A Deerma TB500 meglepően keveset nyom – mindössze 0,75 kg! A felmosó felemeléséhez annyi erőt kell beletenni, amennyi csak három alma felemeléséhez szükséges – tényleg nem sok. Így mindenki különösebb erőfeszítés nélkül használhatja.

Óriási víztartály - nagyszerű működési lehetőségek:
A Deerma TB500 nagy, 350 ml-es víztartályával lep meg. A tartályt teljesen feltöltve akár 100 m2-es lakás padlóját is lemoshatja. Hagyja magát meglepni a Deerma TB500 felmosó hihetetlen teljesítményével, és élvezze a tökéletesen tiszta padlót!

Jó ecset mindenhez:
A szénszálból készült kefe tökéletesen megbirkózik a legnehezebb szennyeződésekkel is. Nem fél a portól, a kiömlött italoktól, az apró szeméttől vagy a háziállatszőrtől. Ráadásul tökéletesen felszívja a vizet és rendkívül tartós. Segítségével gyorsan és hatékonyan megszabadul a szennyeződésektől.

Háromszoros szerkezet - kiváló teljesítmény:
Az ecset háromrétegű szerkezetének köszönheti hatékonyságát. A tisztítóréteg tökéletesen tapad a felmosórongyhoz. Alatta van egy réteg, amely felszívja a vizet és fenntartja a megfelelő nedvességszintet az ecsettel. Az utolsó réteg felelős a por és szennyeződések felszívásáért, valamint gyengíti a súrlódást. Egy ilyen összetett szerkezetnek köszönhetően mindig számíthat a Deerma TB500 mop kiváló teljesítményére.

Tisztítson meg minden helyet kényelmesen:
A Deerma TB500 felmosókefe mindössze 3 cm vastag, és tisztítás közben akár 360°-ban is elforgatható! Ez megkönnyíti a bármilyen szögben történő tisztítást és a nehezen elérhető helyek, például az ágy alatt vagy a szék lábai közötti ütést. A szennyeződések nincsenek elrejtve előtted – a Deerma TB500-zal pillanatok alatt elérheti és megszabadulhat tőle. A magas helyekre való eljutás sem okoz gondot – a hosszú, 120 cm-es botnak és a gép könnyű súlyának köszönhetően a problémás területek tisztítása gyerekjáték.

Erősítse meg a Deerma TB500 működését:
A felmosó hatékonyságának további növelése érdekében töltse a megfelelő tisztítószert a víztartályba. A Deerma TB500 fokozott hatása lehetővé teszi, hogy probléma nélkül megszabaduljon a portól, a kiömlött ételtől és a sárfoltoktól.

A gép egyszerűsített tisztítása:
Szükség esetén a felmosó sapkát is nagyon gyorsan eltávolíthatja. Ez a funkció akkor hasznos, ha például meg akarja tisztítani a készüléket. Még a felmosó burkolat gyakori eltávolítása és felhelyezése sem károsítja azt, és nem okoz leesési problémákat – a Deerma TB500 szinte mindent túlél, és sokáig szolgálja Önt.

Időtlen design:
A Deerma TB500 érdekes és ergonomikus kialakítására hívja fel a figyelmet. A felmosó tartó kényelmes és szabad manőverezést tesz lehetővé. A berendezés visszafogott, élénk színekben pompázik, ami klasszikus eleganciával örvendezteti meg, és praktikus és esztétikus kiegészítője minden enteriőrnek.

- A termék súlya 0,85 kg
- Mosófelület az egy tölteten kb. 100 m2
- Méretek 38,2 x 18,5 x 124 cm
- Víztartály űrtartalma 0,35l
- A mosógép tartomány kb. 95 cm
- Mop forgási szöge 360 ??fok
- Megmunkálási anyag ABS / PP, alumínium, mikroszálas

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles