Deerma DX118C álló porszívó

Deerma DX118C álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344337
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 415Ft

  • Nettó: 12 925Ft
Termékinformációk:

Egy praktikus porszívó, amely meg fogja lepni hatékonyságával:
A DX118C teljesen új! A porszívó mostantól új szürke színváltozatban is elérhető. Hatékony teljesítményével és használatának kényelmével megfelel az igényes felhasználók elvárásainak. Ez a könnyű és praktikus porszívó 5 méter hosszú kábellel van felszerelve, amely megadja a szükséges szabadságot. A porszívó hatékonyságát az akár 16000 Pa-ig terjedő szívóerő és 3 cserélhető kefe garantálja, melyek sok helyzetben használhatók. Az 1,2 kg-os hulladéktároló egyszerűen, egy gombnyomással üríthető.

2 módon használhatod:
Könnyű és ergonómikus kialakításának köszönhetően a DX118C könnyen kezelhető, és otthona minden sarkát meg tudja tisztítani. Ezt a praktikus készüléket kétféleképpen használhatja - álló és kézi porszívóként. Használatával könnyedén megtisztíthatja padlóit és még sok mást. Felemelni akár a függönyöket, a magasabb polcokat vagy a mennyezetet sem okoz gondot.

3 kefe a készletben:
Ebben a csomagban 3 féle ecsetet találsz. A padlókefe szinte minden felületen jól működik. Hatékonyan tisztítja a laminátumot, a csempét és még a szőnyegeket is. Használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Simán siklik a padlón, mindössze 5 cm vastagsága és 90°-os elforgatási tartománya révén minden sarkot elér. A lapos kefe ideális bútorok vagy billentyűzetek felszívásához, a háromszög alakú kefe pedig függönyökhöz, lepedőkhöz és egyéb anyagokhoz, eltávolítja a port, a hajat és a szőrt.

Meglepő teljesítmény:
A porszívó egy nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely percenként akár 28 000 fordulatszámra képes. Ez az, ami miatt a DX118C szívóteljesítménye olyan magas. Mindez hozzájárul a DX118C elképesztő teljesítményéhez, mivel pillanatok alatt megszabadul a portól és egyéb törmeléktől.

Biztonság és higiénia:
A DX118C használatával nemcsak az egész otthonát porszívózza fel alaposan, hanem korlátozza a szennyeződéssel való érintkezést is. A készülék hatékony HEPA szűrővel van felszerelve, amely tökéletesen kiszűri a port. Folyó víz alatt tisztítható, valamint a tágas, gombnyomásra ürülő portartály. Mindez biztonságossá és higiénikussá teszi a porszívó használatát.

Könnyen tárolható:
Az álló porszívó másik előnye, hogy könnyen tárolható. Csak helyezze a falhoz, és nem foglal túl sok helyet otthonában. A készülék egyszerű, mégis stílusos kialakításával is kitűnik. Modern dizájnja, ergonomikus felépítése és lenyűgöző funkcionalitása fantasztikus kiegészítőjévé teszik otthonának.

- Max szívás 16000Pa
- Névleges feszültség 220V
- Portartály űrtartalma 1,2l
- Zajszint 76 dB
- Névleges teljesítmény 600W
- Súlya 1,86 kg
- Névleges frekvencia 50 Hz
- Méretek 240 x 130 x 950 mm
- A tápkábel hossza 5 m
- Szürke szín

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles