Deerma CM1300 fehér-piros poratka kézi porszívó

Deerma CM1300 fehér-piros poratka kézi porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344340
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 23 602Ft

  • Nettó: 18 584Ft
Termékinformációk:

Szabaduljon meg az atkáktól és porszívózza ki az egész házat:
A Deerma porszívó tökéletesen kezeli a port és az atkákat, így tiszta, egészséges környezetet teremthet otthonában. A percenkénti 8000 ütési sebességgel és a hatékony UV-sugárzással könnyedén megszabadulhat az allergénektől. A könnyű súly és a hosszú kábel kivételes szabadságot és kényelmet biztosít. A CM 1300 2 menetfúró motorral és 2 NYÁK-modullal is fel van szerelve, amelyek az első és a hátsó menetfúrással együtt fokozott hatékonyságot garantálnak. És ez még nem minden! A kiegészítő kefék lehetővé teszik a porszívó különféle módon történő használatát, így rendkívül sokoldalú és többfunkciós.

2 az 1-ben – még több lehetőség:
A Deerma CM1300 valójában 2 eszköz az 1-ben! Kényelmes kézi porszívóként vagy megbízható poratka-eltávolítóként szolgálhat. Minden erőfeszítés nélkül hozzáigazíthatja ezt a praktikus terméket igényeihez, és alaposan kitakaríthatja az egész otthonát. Könnyedén használhatja autója belsejének tisztítására is. Ez a többfunkciós készülék számos alkalmazási lehetőséggel lep meg!

3 cserélhető kefe speciális feladatokhoz:
A készletben 3 cserélhető kefét találsz, amelyek segítségével átfogóan megtisztíthatod otthonod. A vibráló UV-kefe megbízható szövetségese lesz az atkák elleni küzdelemben. A széles kefe pillanatok alatt beszívja a port és a törmeléket. A lapos 2 az 1-ben kefe tökéletes az egyenetlen vagy nehezen elérhető területek, például a billentyűzetek és a kanapék, fotelek és ágyak üregeinek tisztítására. Egyetlen szennyeződés sem bújhat el előled – a CM1300 kiegészítő keféivel könnyedén megtalálhatod és megtisztíthatod.

Az UV fény ereje:
Mitől olyan hatékony a CM1300 az atkák ellen? Csúcsminőségű UV-lámpa, amely 253,7 nm-es sugárzással teszi ki és hatol át az anyagokon, hogy eltávolítsa az allergéneket. Hatékonyan védi egy speciális burkolat, 3 sor méhsejtszerű kivágással. Sőt, az intelligens infravörös érzékelő automatikusan lekapcsolja a lámpát, ha a porszívó távol van a tisztítandó tárgyak felületétől, így megakadályozza az UV fény szükségtelen kibocsátását és szivárgását, valamint védi a felhasználó bőrét és szemét.

Nyerd meg a kosz elleni csatát:
A porszívó másik előnye a hatékony egyenáramú motor. "Normál" üzemmódban akár 7 000 Pa, míg "High" üzemmódban akár 10 000 Pa szívóteljesítményt biztosít, aminek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. Atkák vagy morzsák – a CM1300-nak köszönhetően gyorsan elfelejti őket.

Hatékony szűrés:
A CM1300-zal hatékonyan gondoskodik egészségéről. A ciklonos szűrés és a HEPA hatékonyan semlegesíti a port és egyéb allergéneket. A szűrő és a hulladékgyűjtő is könnyen és kényelmesen mosható. Mindez tisztává és biztonságossá teszi a készülék használatát.

Könnyen kezelhető:
A készülék kezelése rendkívül egyszerű. Egyetlen gombbal be- és kikapcsolhatja a CM1300-at. A gép alján található praktikus gomb lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes kefecserét. Ezenkívül gyorsan és kényelmesen leválaszthatja a portartót az ürítéshez vagy a mosáshoz.

Könnyű és kézre álló:
A porszívó rendkívül kicsi és könnyű. A teljes tömege 1,85 kg, a fő modul pedig mindössze 1 kg - annyi, mint 3 kis alma! Ennek köszönhetően a készülék egyik helyről a másikra mozgatása sem okoz gondot. Könnyedén felemelheti a padlóra, vagy felveheti a mennyezet porszívózásához. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és páratlan kényelmet garantál. Felejtsd el a saját rugalmasságodhoz túl rövid kábeleket – a CM1300 kábel 4,2 m hosszú, és megadja a szükséges szabadságot.

A csomagban:
- A CM1300 porszívó
- A vibráló UV kefe
- 2 az 1-ben ecset
- széles ecset

- Névleges teljesítmény 350W
- Szívás akár 7000 Pa (normál mód), akár 10 000 Pa (magas üzemmód)
- Vezeték hossza 4,2 m
- Feszültség 220V
- Mérete 335x225x170mm
- Portartó űrtartalom 0,4l
- A készülék/főegység súlya 1,85kg/1kg

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles