Tefal HT461138 Prep`Mix fehér-fekete kézi mixer

Tefal HT461138 Prep`Mix fehér-fekete kézi mixer

Márka:TEFAL
Cikkszám:341337
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 18 837Ft

  • Nettó: 14 832Ft
Az otthoni sütést semmi sem éri fel, legyen szó a finom ízekről vagy a sütéssel járó örömről és semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amit akkor érez, amikor a családja vagy a barátai ízlelgetik a finom sülteket. A Tefal most egy olyan ideális segítőtársat kínál a főzéshez, amely mindig kéznél van: a Tefal Prep 'Mix kézi mixert. Ez a sokoldalú mixer végtelen lehetőségeket kínál, csupán egy karnyújtásnyira. Elektromos mixer 500 W-os, nagy teljesítményű motorral. A könnyű alapanyagokat a két rozsdamentes acél habverő lapát segítségével könnyedén mixelhetjük vagy tökéletes habbá verhetjük, míg a két rozsdamentes acél dagasztó spirál a sűrűbb tészták elkészítésére szolgál. A készülék ezen felül hatékony toldóelemmel felszerelt, amelynek segítségével botmixerként is használható.

Fedezze fel a kézi turmixolást, amely az 5 sebességfokozatnak és a Turbó funkciónak köszönhetően még sosem volt könnyebb. A teljesítmény az ergonomikus és strukturált fogantyúval felszerelt, és stabil tárolóhelyzetettel rendelkező okos dizájnnal egészül ki, amelyek biztosítják, hogy a konyhapult mindig tiszta marad, a mosogatógépben elmosható, levehető alkatrészek pedig egyedi praktikus használatot biztosítanak minden nap.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles