Garett Beauty Relax Eye fehér szemmasszírozó

Garett Beauty Relax Eye fehér szemmasszírozó

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352814
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 57 991Ft

  • Nettó: 45 662Ft
Termékinformációk:

- 5 üzemmód
- Beépített hangszórók
- Lehetőség zenelejátszásra Bluetooth-on keresztül
- Meleg tömörítés funkció
- Vibrációs masszázs
- Finom, pumpáló és masszírozó párnák
- Állítható fejpánt

Lazítanod kell egy nehéz nap után? Tedd fel a Garett Beauty Relax Eye-t, kapcsold be kedvenc lejátszási listádat, és élvezd a relaxációt a szem körüli finom bőr ápolásával kombinálva. Az állítható fejpánttal és masszázspárnákkal felszerelt vezeték nélküli eszköz nagyszerű módja annak, hogy egy pillanatra elszakadjon a valóságtól, és elmerüljön a mély relaxáció világában. Szép, igaz? És ez még csak a kezdet: fedezze fel a Garett Beauty Relax Eye szemmasszírozó összes funkcióját, és emelje pihenését a következő szintre!

Levegő kompresszió:
A légkompressziós technológia serkenti az idegrendszert és növeli a masszázs minőségét és hatékonyságát. A készülék a megfelelő negatív nyomással levegőt eről a párnákba, így a gyengéd nyomású masszázs nem csak pihentető, hanem terápiás is.

Meleg tömörítés funkció:
A fűtött párnák serkentik a vérkeringést, támogatják a szemizmok működését, nyugtatják a szemszárazságot és csökkentik a fáradtságot. A meleg borogatás ellazító hatású is, ezért használja ezt a funkciót minden alkalommal, amikor egy mély pihenésről álmodozik.

Vibrációs masszázs:
A vibrációs masszázs funkció serkenti a vérkeringést, befolyásolja a ciliáris izmok rugalmasságát és javítja a szemizom alkalmazkodási képességét. Egy gyengéd vibrációs masszázs is tökéletes ellazulást biztosít, így a készülék jól fog működni a mindennapi pihenés során.

Infravörös mozgásérzékelő:
A beépített infravörös mozgásérzékelőnek köszönhetően könnyedén vezérelheti a készüléket. A kézmozdulatokkal beállíthatja a légnyomás módot és a masszázs intenzitását.

Játssza le kedvenc zenéit Bluetooth technológián keresztül, és vezérelje a készüléket hangutasításokkal. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően a Garett Beauty Relax Eye szemmasszírozót magaddal viheted egy utazásra, ahol átadhatod magad a kikapcsolódásnak, ahol csak szeretnéd!

Használati mód:
A készülék bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az ON/OFF gombot körülbelül 3 másodpercig. A bekapcsolást hangüzenet jelzi, és a masszírozó az alapértelmezett üzemmódban - Integrált módban - kezd működni.

A készülék bekapcsolása után párosíthatja telefonjával zene lejátszásához. Az ezzel kapcsolatos információkat a kézikönyv tartalmazza.

Az ON / OFF gomb egyszeri megnyomásával az üzemmód (5 elérhető) megváltozik az egyéni igényeknek megfelelően.

A nyomómasszázs mód megváltoztatásához (2 mód érhető el: A és B), fedje le a mozgásérzékelőt a kezével körülbelül 2 másodpercre. A változást hangüzenet jelzi.

A nyomásmasszázs intenzitásának megváltoztatásához (6 fokozat érhető el), csak egy pillanatra mozgassa a kezét, hogy a mozgásérzékelőt lefedje.

A készülék kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az ON/OFF gombot körülbelül 3 másodpercig. A deaktiválást hangüzenet jelzi.

Műszaki adatok:
Levegő nyomás 86 - 106 kPa
Bemeneti feszültség 5V / 1A
Töltési idő Kb. 180 perc.
Akkumulátor-kapacitás 1650 mAh
Nettó tömeg 310 g

A készlet tartalma:
- Garett Beauty Relax Eye szemmasszírozó
- Használati útmutató
- Micro USB kábel a készülék töltéséhez
- Tartó a készülékhez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles