Sencor SBG 108BK elektromos asztali grillsütő

Sencor SBG 108BK elektromos asztali grillsütő

Márka:SENCOR
Cikkszám:349018
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 829Ft

  • Nettó: 20 338Ft

SBG 108BK ASZTALI ELEKTROMOS GRILL

A Sencor SBG 108BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező felülettel rendelkezik, melynek méretei 47 x 31 cm.  Az egyenes felület alkalmas zöldségek, szalonna és pirítós elkészítéséhez, a bordás felületen tökéletes hal és húsételek készíthetők. Mindkét grillező felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj nélkül használható, így megfelel az egészséges grillezés feltételeinek. Kivehető tálcával rendelkezik a felesleges olaj számára

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ GRILL SÜTŐLAPOK

A 47 x 31 cm-es grill sütőlap kétféle felülettel rendelkezik. Ezek közül az első a bordázott felület, felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésére. A felület garantálja a hús lédússágát és elkerüli a nem kívánt párolást. Zöldségek, sajtok, bacon, burgonya vagy pékáruk készítésére használja bátran a sima sütő felületet. Gyorsan grillez, és ropogósra pirítja a hozzávalókat. Könnyen és egyszerűen grillezhet akár többféle ételt is egyszerre.

INTEGRÁLT TERMOSZTÁT AZ EGYSZERŰ KEZELÉSHEZ ÉS A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSÁHOZ

A beépített termosztát a hőmérséklet és a grillezés típusának egyszerű beállítását biztosítja. A „WARM” szint 60 °C-os hőmérsékletet biztosít az étel kiolvad, vagy csak felmelegszik. Az első szint (•) 100 °C-on melegen tartja az ételt. A második fokozat (••) 160 °C biztosít, ami ideális a zöldségek, halak vagy kolbászok grillezésére, a harmadik (•••) fokozat 220 °C-on húsételeket készítését teszi lehetővé.

ÉTKEZZEN, GRILLEZEN EGÉSZSÉGESEN

A grillsütőnek az egyik legnagyobb előnye a strapabíró gránit felület, ami az egészséges ételkészítés garanciája, hiszen nem szabadulnak fel káros anyagok. A felületnek köszönhetően csak kis mennyiségű olajat kell önteni a grillre. A gránit felülete kemény, ezért rendkívül karcálló. A praktikus csepptálca pedig felfogja a felesleges olajat.

TIPPEK A HÚS GRILLEZÉSHEZ

Grillezéshez lehetőség szerint mindig friss húst válasszon. A kiolvasztott hús sok levet enged ki magából így száraz lesz. Vékonyabb, 1-2 cm vastagságú, inkább kicsontozott hússzeletek sütését javasoljuk. Grillezés közben ne szurkálja a szeleteket, mert levet fog engedni. A fűszerezést. sózást lehetőség szerint a sütés végén végezze el, hogy ne legyen merev az elkészült étel.

TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS

A grillsütők tisztítása nem mindig népszerű tevékenység. A Sencor gondoskodott arról, hogy a karbantartás is egyszerű legyen. A grill sütőlap tisztításhoz elegendő egy papírtörlő. Praktikus még az olajcsepegtető tálca és a hőszigetelt fogantyú. A kialakított hálózati kábel tárolónak köszönhetően a tárolás is egyszerűbb.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles