Sencor SVS 1010WH fehér vákuumos fóliahegesztő

Sencor SVS 1010WH fehér vákuumos fóliahegesztő

Márka:SENCOR
Cikkszám:349034
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 26 691Ft

  • Nettó: 21 017Ft

SVS 1010WH VÁKUUMOS FÓLIAHEGESZTŐ

A Sencor SVS 1010WH vákuumozó segítségével az élelmiszerek tartósságát akár ötszörösére hosszabbítja a frissesség, minőség és a tápérték megtartása mellett. A készülék két sebességes üzemmódban használható, lehetőség van száraz, illetve nedves ételek vákuumozására. A mindössze 2 mm széles, homogén, 100%-ban légáteresztő hegesztés tökéletesen zár, ezáltal megvédi a csomagolt élelmiszereket a hűtő, vagy a fagyasztó kellemetlen szagától. Készíthet vákuum csomagolt pácolásokat vagy akár próbálja ki a sous vide ételkészítési lehetőséget.

EGYSZERŰEN ÉS KÖNNYEN VEZÉRLEHETŐ

Az SVS 1010WH készülék használata egészen intuitív. A beépített programok akár egyetlen gombnyomással is elindíthatóak. A két sebességi fokozat ideális különböző feladatok maximális elvégzésére. A beépített LED kijelzőnek köszönhetően a teljes folyamatot nyomon tudja követni.

HOSSZAN FRISS MARAD

A speciálisan kialakított tasakba helyezett étel mellől, a vákuumozó készülék a levegő eltávolítja, majd a zacskót lezárja. A folyamat forró hegesztéssel megy végbe. A légmentesen lezárt tasakokban a különböző mikroorganizmusok nem jutnak be, így a tasakokba zárt élelmiszerek hosszabban eltarthatók és frissek maradnak. A frissesség megtartása mellett, kevesebb helyet is foglalnak el a hűtőszekrényben.

LEGYEN IGAZI GOURMET

Készítsen ínycsiklandozó sülteket. Fóliázás előtt, tegyen a tasakba fűszereket vagy fűszernövényeket, majd zárja le a tasakot. A húsok az eljárásnak köszönhetően átveszik a fűszereket ízét, így lágyabb és finomabb sültek készíthetők.

A RÉSZLETEK IGENIS FONTOSAK

Az sikeres vákuumozáshoz, nélkülözhetetlen a megfelelő tasak kiválasztása. Fontos, hogy a tasakoknak hőrezisztensnek kell lennie, hogy használat közben ne szabaduljon fel bárminemű mérgező anyag.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencornak fontos, hogy készülékei használata a felhasználó számára a lehető legbiztonságosabb legyen. A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A beépített biztonsági hőkapcsoló megakadályozza a készülék túlmelegedését.

CSOMAG TARTALMA

  • Vákuumos fóliahegesztő
  • Elszívó cső
  • 5 db 20 × 30 cm-es zacskó
  • 20 × 200 cm-es fóliatömlő

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles