Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző

Sencor SRM 1000SS inox-fekete rizsfőző

Márka:SENCOR
Cikkszám:349054
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 044Ft

  • Nettó: 10 271Ft

SRM 1000SS RIZSFŐZŐ

A Sencor SRM 1000SS egy speciális elektromos főzőedény rizs készítésére. Bármilyen típusú rizs elkészítésére kiválóan alkalmas a normál fehér rizstől, a különleges sushi rizsig. A készülék a gőz segítségével készíti el a rizst, a készülék tetején kialakított nyíláson távozik a felesleges mennyiségű pára. A rizsfőző akár 400 W teljesítményt is elérheti, az kapacitása pedig 1,0 liter, amely kb. 800 g rizs elkészítésére alkalmas. A speciális belső kialakításnak köszönhetően az étel nem tapad le, így könnyen és egyszerűen kivehető és tisztítható. A rizsfőző folyamat végeztével a készülék automatikusan egy melegen tartó üzemmódba kapcsol, mellyel akár 6 órán keresztül is melegen tartható az elkészült rizs.

ÍZESÍTSE KEDVÉRE A RIZST 

Vigyen újdonságot a rizs főzési szokásához, lépjen egy következő szintet. A rizs ízét könnyen hozzáigazíthatja az ízlelőbimbókhoz. Nincs szüksége másra, mint különböző fűszerekre, gyógynövényekre vagy szárított gyümölcsökre. Próbálja ki a currypor a szegfűszeg esetleg az ánizs kombinációját. Ha szereti az édes ízeket akkor használjon fahéjat, szárított almát vagy narancsot.

MENNYI RIZS KÉSZÍTHETŐ EL EGYSZERRE? 

Az 1,0 liter űrtartalom lehetővé teszi 800 g rizs főzését egy ciklusban. Ez elegendő mennyiség egy nagyon éhes család számára. A rizst jó minőségű, nem tapadó felületű főzőedényben készítheti el, amely egyenletesen felmelegíti mindkét oldalát. Az edény falának kialakítása biztosítja, hogy a rizs nem tapad össze vagy ég le főzés közben, valamint így a karbantartása is egyszerű.

ENNÉL EGYSZERŰBBEN NEM IS FŐZHETNE RIZST

A rizsfőzőben való főzés mindössze pár percet vesz igénybe, így szinte bárki meg tudja csinálni. Csak be kell tartani a víz és a rizs arányára vonatkozó ajánlásokat és akkor minden a legnagyobb rendben lesz.  A 30 perces főzési időt a COOK gomb megnyomásával indíthatja el. A főzési folyamat befejeztével a rizsfőző intelligens kialakításának köszönhetően automata módon átvált KEEP WARM üzemmódban azaz az elkészült rizst akár 6 órán keresztül megfelelő hőmérsékleten tartja. A jobb íz érdekében az elkészült rizst hagyja kb. 15 percig pihenni az edényben.

PRAKTIKUS, KOMPAKT KIALAKÍTÁS

Mint minden Sencor márkájú rizsfőzőnek, ennek a készüléknek is van egy üvegtetője, aminek köszönhetően csak a felesleges gőz távozik a főzés során. A könnyebb mozgathatóság érdekében mindkét oldalon fogantyúk kerültek elhelyezésre. A praktikus csúszásmentes lábak biztosítják az abszolút stabilitást.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A rizsfőző fel lett szerelve túlmelegedés elleni védelemmel, a víz elforrás elleni védelmével és a készülék automatikusan kikapcsol a főzési folyamat befejeztével.

CSOMAG TARTALMA

  • Rizsfőző készülék
  • Nyomásszeleppel ellátott edzett üvegfedő
  • Speciális rizs kanál
  • Rizs és víz mérőkanál

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles