Garett Beauty Vital Skin fekete-fehér mezoterápiás készülék

Garett Beauty Vital Skin fekete-fehér mezoterápiás készülék

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352822
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 44 478Ft

  • Nettó: 35 022Ft
Termékinformációk:

- 5 üzemmód választható
- Sonic rezgések akár 8000 / perc.
- EMS stimuláció
- RF rádióhullámok és fotonterápia
- Forró masszázs
- Automata időzítő

Ha ráncokat, elszíneződéseket és tökéletlenségeket lát a bőrén, otthon ápolja bőrét. A Garett Beauty Vital Skin mezoterápiás készülék már néhány kezelés után észreveszi a különbséget. Úgy működik, hogy serkenti a szövetek regenerálódását, valamint rugalmasabbá teszi a bőrt és javítja annak állapotát. A berendezés segítségével néhány hét alatt simább, feszesebb, megfiatalodott arcbőrt érhetsz el tökéletlenségek nélkül. Az 5 üzemmódban végzett munkának köszönhetően: átfogóan gondoskodik bőrének minden igényéről!

Az RF rádiófrekvenciás modern módszer:
Az otthoni tű nélküli mezoterápia berendezései az innovatív RF rádiófrekvenciás technológiát használják. Az elektromágneses sugárzás serkenti a kollagén termelődését a bőrben, így biztosítva annak fiatalos és ragyogó megjelenését. A Garett Beauty Vital Skin mezoterápiás készülék kiváló választás fiatalos és érett bőrápoláshoz egyaránt. Az RF funkció a pattanások vagy a nap okozta elszíneződések leküzdésére is kiváló.

EMS elektrostimuláció - vibrációs masszázs:
A rendszeres masszázs nemcsak a jó közérzet garanciája, hanem a sima és ragyogó arcbőr is. A Garett Beauty Vital Skin a tű nélküli mezoterápiához elektrostimulációt alkalmaz, amely munkára serkenti az izmokat, pozitív hatással van az arc oválisra, valamint kisimítja és eltünteti a ráncokat. Idővel a bőr kellemesen feszessé, láthatóan megfiatalodik és egészségessé válik, mint még soha!

5 színterápia:
A tű nélküli mezoterápiás készülék átfogóan gondoskodik arcszínéről, függetlenül attól, hogy éppen milyen problémákkal küzd. A színes fotonsugárzás, amely akár öt különböző színben keletkezik, pozitív hatással van az arcbőrre. A piros fény rugalmasabbá teszi, a zöld fény csökkenti az elszíneződést, a kék fény antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, serkenti a vérkeringést és csillapítja a gyulladást. A sárga fény regenerálja az izmokat és lazító hatású, míg a rózsaszín fény élénkíti a bőrt és jelentősen javítja a kedvenc kozmetikumok hatóanyagainak felszívódását.

Megszabadulni az aknés elváltozásoktól:
Az Akne Removal Mode az egyik legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk a gyulladás okozta csúnya elváltozásoktól. Gyengéd ionizáló áram hat a bőrre a kék LED fénnyel kombinálva, ami gyakorlatilag baktériumölő hatású és szabályozza a faggyúmirigyek munkáját. Az otthoni mezoterápiás készülék nemcsak megszünteti a pattanásokat, hanem megakadályozza azok kiújulását is.

Bőr lifting – öregedésgátló hatás:
A mezoterápiás berendezés megnyugtatja bőrét, és rendkívüli könnyedséget és fiatalos ragyogást kölcsönöz neki. Mindez az EMS áramok, az RF módszer, a melegítő hatás és a LED fénysugárzás kombinációjának köszönhető, amelyek együttesen erősítik a bőrt és növelik annak sűrűségét. Ennek eredményeként minden ránc sekélyebb lesz, és az első használat után kellemes feszültséget fog érezni a bőrön. A Garett Vital Skin mezoterápiás készülék garantálja a hatást egy professzionális szépségszalon látogatása után!

Használati mód:
Tisztítsa meg és szárítsa meg arcát. Ezután készítsen néhány percig kolbászt, vagy tegyen egy meleg törülközőt az arcára. Ez ellazítja a bőrt és kinyitja a pórusokat. Az eszköz bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot körülbelül 2 másodpercig.

Indítás után hangot fog hallani, elindul a készülék alapértelmezett üzemmódja (Tisztítás) és a LED háttérvilágítás a kiválasztott módtól függően. A bekapcsoló gomb újbóli megnyomásával egymás után válthatók a készülék üzemmódjai. A kijelzőn látható, hogy a készülék éppen melyik üzemmódban működik.

Személyes igényektől függően a készülék teljesítményét (5 teljesítményfokozat) növelhetjük/csökkenthetjük a teljesítménybeállító gomb segítségével. Alapértelmezés szerint az eszköz a legalacsonyabb szintre van állítva.

A bőr megtisztítása után vigyen fel tápláló esszenciát vagy krémet. Indítsa el a kezelést a készülék fentről lefelé mozgatásával. Tartsa eszközét a célhely közelében.

A készülék kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot körülbelül 2 másodpercig. Hangjelzés jelzi, hogy a készülék ki van kapcsolva.

A kezelés után tisztítsa meg a bőrt és a készüléket.

Műszaki adatok:
- Rezgés frekvencia 8000 (+/- 100) ford./perc
- Töltési feszültség DC 3,7V
- Töltési idő 150 perc
- Akkumulátor-kapacitás 650 mAh
- Nettó tömeg 108g

A készlet tartalma:
- Garett Beauty Vital Skin mezoterápiás készülék
- Használati útmutató
- USB kábel a készülék töltéséhez
- Töltőállvány

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles