Garett Beauty Sonic Scrub rózsaszín kavitációs hámlasztó készülék

Garett Beauty Sonic Scrub rózsaszín kavitációs hámlasztó készülék

Márka:GARETT ELECTRONICS
Cikkszám:352819
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 981Ft

  • Nettó: 20 458Ft
Termékinformációk:

- 4 üzemmód választható
- Ultrahang és iontoforézis
- EMS stimuláció
- 23 kHz magas rezgési frekvencia

Az elhalt bőrfelület rendszeres hámlasztása számos bőrproblémára ad választ – a mitesszerektől és egyéb tökéletlenségektől a hegeken és elszíneződéseken át a finom ráncokig. Nem csoda hát, hogy a kavitációs peeling az egyik legnépszerűbb kezelés a szépségszalonokban. Most már saját maga is elvégezhet egy nagyon hasonló eljárást - az otthoni használatra szánt Garett Beauty Sonic Scrub készüléknek köszönhetően. Sőt, a készülék más kezeléseket is helyettesíthet, mindezt a kiegészítő funkcióknak köszönhetően.

Házi kavitációs peeling:
A kavitációs peeling az egyik leghatékonyabb hámlasztó módszer, amely ráadásul biztonságos is, bőrtípustól függetlenül. Ultrahangot használ, amely kölcsönhatásba lép a folyadékkal, mikrobuborékokká alakítva, amelyek segítenek lebontani az epidermisz felső rétegeit, valamint a faggyút és a szennyeződéseket. Az eredmény egy kivételesen sima, ragyogó, ragyogó bőr, amely ideálisan felkészült a kozmetikumokban jelenlévő hatóanyagok befogadására. A Garett Beauty Sonic Scrub-nak köszönhetően most már otthon is elvégezhet egy ilyen kezelést, amikor csak akarja.

Kavitáció, iontoforézis és EMS:
A Garett Beauty Sonic Scrub kavitációs peeling készülék nem csak ultrahangot, hanem pozitív és negatív ionokat is használ, amelyek jótékony hatással lehetnek rá. A kiválasztott módtól függően segíthet a bőr méreganyagoktól való megtisztításában, illetve regenerálásában, hidratálásában vagy táplálásában. Ennek köszönhetően a kezelést követő hatások még jobban láthatóak. A Garett Beauty Sonic Scrub EMS impulzusokat is használ, amelyek kavitációval kombinálva javítják a bőr rugalmasságát és megszabadulnak a ráncoktól. Ezek az egész szépségszalon lehetőségei egy praktikus készülékbe zárva!

4 üzemmód:
A Garett Beauty Sonic Scrub négy különböző üzemmód egyikében működhet, az egyes bőrök igényeinek megfelelően. Használja önmagában a kavitációt a mély bőrtisztításhoz, az EMS kavitációt a lifting hatáshoz, vagy a kavitációs módok egyikét iontoforézissel (pozitív vagy negatív). A részletes utasításoknak köszönhetően nem kell tartania a kezelések során elkövetett hibáktól. Az üzemmódok közötti váltás nagyon egyszerű - a művelet egyetlen gombbal történik, és a készülék tájékoztat az aktív funkcióról. Könnyen elérheti a kívánt eredményt.

Használati mód:
Kezdje a smink eltávolításával, végezzen alapos, lehetőleg többlépcsős arctisztítást.

Készítsen néhány percig kolbászt, vagy tegyen egy meleg törülközőt az arcára. Ez ellazítja a bőrt és kinyitja a pórusokat.

Vigyen fel tisztítószert vagy tiszta vizet a bőrre.

Mozgassa az eszköz spatulát az arcán, 45 fokos szögben tartva a készüléket, ügyeljen arra, hogy a spatulát lefelé, a pórusok irányával ellentétesen döntse.

Ne feledje, hogy a bőrt alaposan hidratálni kell a kezelés során. Az eljárás legfeljebb 10 percig tart. Ha végzett, alaposan tisztítsa meg bőrét.

A tisztításon kívül a készülék további 3 üzemmóddal rendelkezik - Emelés, terápia negatív és pozitív ionokkal. Ismerkedjen meg mindegyikkel, hogy a legtöbbet hozza ki eszközéből.

Műszaki adatok:
- Munkaidő Akár 4 óráig
- Töltési feszültség DC5V
- Töltési idő 120 perc
- Akkumulátor-kapacitás 550 mAh
- Nettó tömeg 86g

A készlet tartalma:
- Kavitációs peeling készülék Garett Beauty Sonic Scrub
- Használati útmutató
- USB kábel a készülék töltéséhez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles