Gardena 11430-20 ClickUp! erkélyre szerelhető mécsestartó

Gardena 11430-20 ClickUp! erkélyre szerelhető mécsestartó

Márka:GARDENA
Cikkszám:342661
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 16 461Ft

  • Nettó: 12 961Ft
A ClickUp! A WindLight by Gardena különösen hangulatos légkört varázsol kertjébe vagy erkélyébe. A Light az innovatív ClickUp! egészszezonos életmód rendszer, gyorsan és egyszerűen rögzítheti egy ClickUp! Handle vagy a ClickUp! BalconyClamp (mindegyik külön vásárolható meg). A mécsestartó a Gardena ClickUp! 11410-20 erkély csatlakozóval használható.

A click rendszer csatlakozása stabil és ingadozásmentes. A WindLighthoz különösen jó minőségű anyagokat használtak: Az üvegkupola alsó része és fedele fémből készült. Az elegáns és funkcionális kialakítás azt jelenti, hogy a lámpás igazi szemet gyönyörködtető minden otthoni kertben vagy erkélyen – különösen, ha gyertyát helyez el a házba. Az üvegkupola kerek formája megvédi a gyertyákat a széltől és az esőtől, így a fény erősen ég. A gyertya magasságának és égési viselkedésének beállításához egy belső lemez található, hogy a gyertyafény elérje a kívánt hatást. Használjon kereskedelemben kapható különféle méretű, legfeljebb 8 cm magas és 6 cm átmérőjű gyertyákat vagy kereskedelemben kapható tealámpákat. A ClickUp! A WindLight by Gardena minőségi termék, 5 év gyártói garanciával. ClickUp! Az egész évszakos életmód rendszer. Egy meleg hangulatú kerthez.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles