Fiskars 1023644 L 30 m tömlővel tömlőkocsi

Fiskars 1023644 L 30 m tömlővel tömlőkocsi

Márka:FISKARS
Cikkszám:318214
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 51 298Ft

  • Nettó: 40 392Ft
Termékinformációk:

Az L tömlőkocsi szett egy minden szükséges tartozékkal felszerelt tömlő és tömlőkocsi készlet, amely tartalmazza mindazt, amire szüksége lehet kertjének, udvarának, illetve teraszának locsolásához. A szett tartalmaz egy kiváló minőségű 13 mm-es (1/2""), 30 m hosszú tömlőt, valamint egy praktikus, beépített kelléktárolót, amely az alábbiakkal felszerelt: egy állítható öntözőfej, egy univerzális, a három leggyakoribb csapmérethez illeszkedő többmenetes csaptelep csatlakozó és egy hasznos locsolófej, amely esőztetőként is használható.

Szabad elhelyezése és a 360 fokban való forgása lehetővé teszi, hogy kertjének minden szegletét elérje, megnövelve ezáltal a locsolási területet. Ezen felül a tömlőkocsi kerekekkel rendelkezik, megkönnyítve a mozgatását, illetve a tömlő kihúzása és visszatekerése is problémamentes. Mindezeket ötvözze a stílusos kialakítással, és egy tetszetős all-inclusive csomagot kap, amelyet még elrejtenie sem kell.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles