Final Fantasy VII Remake PS4 játékszoftver

Final Fantasy VII Remake PS4 játékszoftver

Márka:SQUARE ENIX
Cikkszám:210108
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 077Ft

  • Nettó: 10 297Ft

FINAL FANTASY® VII REMAKE

A FINAL FANTASY VII REMAKE a szerepjátékok műfaját újradefiniáló ikonikus eredeti újragondolása, amely minden eddiginél mélyebbre ássa bele magát a játék világába és szereplőibeA felejthetetlen karakterek és az erőteljes történet mellett a FINAL FANTASY VIII REMAKE egy hibrid harcrendszert is tartalmaz, amely a valós idejű küzdelmeket házasítja a taktikus, parancs-alapú harccal.

A FINAL FANTASY VII REMAKE projekt első játékának története a csapat Midgarból való kimenekülését mutatja be. Az első játék részletesebben mutatja be a Midgari eseményeket, mint a FINAL FANTASY VII tette. Az önállóan futó játék két Blu-ray lemezen érkezik.

SZTORI

A világ az árnyszerű cég, a magát a bolygó életerejét mako energiaként felhasználó Shinra Electric Power Company irányítása alá került. Midgar nyüzsgő városában a magát Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes szervezet lépett fel ellenállóként. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER egységének egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt a csapatnak, mit sem sejtve a rá váró epikus következményektől.

A valaha készült egyik leglátnokibb játék káprázatos újrafeldolgozásának részeként a projekt Midgar eklektikus városában játszódó első része egy teljesen önálló élményt biztosít.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles