Edifier HECATE G5000 2.0 fekete hangszóró pár

Edifier HECATE G5000 2.0 fekete hangszóró pár

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344186
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 126 913Ft

  • Nettó: 99 931Ft

Edifier G5000

Az Edifier vezeték nélküli hangszórói a Hi-Res audio hangminőséggel a legmagasabb digitális szabványoknak is megfelelnek! A zene, játék és film lejátszási módokkal mindig kiválaszthatja az alkalomnak megfelelő hangzást, a 88 W-os digitális erősítő kimenet és a DSP technológia pedig tiszta, zajmentes hangzást biztosít. Fedezze fel a felejthetetlen zenei élményt és merüljön el a játékokban! A geometrikus formája és a 11 elérhető fényhatás tökéletes kiegészítője lesz a gamer felszerelésének. 

 

 

Nagyszerű belső

Az akusztikus beállításoknak köszönhetően gond nékül beazonosíthatja majd a közeledő ellenségeit játék közben! A digitális audio chip felbontása eléri a 24bit/192kHz-et, a Hi-Res audio rendszernek köszönhetően pedig még a legapróbb részleteket is tökéletesen fogja hallani. A 88 W-os digitális erősítő a titán magashangszóróval és a basszus hangszóróval együtt kiegyensúlyozott átvitelt nyújt, emellett a digitális jelfeldolgozó rendszer segítségével pedig módosíthat a hangzáson, anélkül, hogy veszítene a minőségből!

 

 

Rengeteg lehetőség

A G5000 a DSP chip-nek köszönhetően egy sokoldalú készülék, ami mindig megfelelő hangzást fog nyújtani! A háromféle lejátszási módot gondosan hangolták be, hogy minden követelménynek megfeleljen. Ahhoz, hogy elérje a tökéletes hangzást zenehallgatás, filmnézés vagy játék közben csupán egy gombot kell megnyomnia és beállítania a megfelelő lejátszási módot!


Széles kompatibilitás

Hogyha olyan készülékre vágyik, ami minden alkalommal gyors és akadásmentes jelátvitelt biztosít, akkor a G5000 mindenképpen jó választás lesz! Még a kompatibilitási hibákkal sem kell számolnia! Nem számít milyen modellel szeretné párosítani, az Edifier-hez sokféle eszközt csatlakoztathat a beépített AUX, USB, optikai és coaxial port, valamint a vezeték nélküli Bluetooth 5.0 segítségével.

 


Energikus színek

A csúcsminőségű hangszóró praktikus kialakítást kapott! A modern és színes karaktere magára vonzza a figyelmet: a színes LED háttérvilágítás izgalmas külsőt kölcsönöz neki. Szabja saját igényeire a hangulatot miközben játszik, a 11 elérhető fényhatás segítségével! 

 

 

Egyedi kialakítás

Az Edifier hangszórói lefogják Önt nyűgözni a funkcionalitásukkal és az egyedi, stílusos megjelenésükkel! A 10°-ban felfelé ívelő kialakításának köszönhetően még jobban elmerülhet a zenehallgatás élményében, az izgalmas alakja pedig nem csak csökkenti az akusztikus rezonanciát, hanem még  figyelemreméltó darabja is lesz a gamer felszerelésének!

 

 

Tulajdonságok

 

Gyártó

Edifier

Modell

G5000

Bluetooth verziója

V5.0

Audio dekódolás

APTX HD APTX, SBC

Audio bemenetek

Bluetooth, AUX, USB, Optikai és Coaxial bemenetek

Zajszint

≤25dB(A)

Bemenet érzékenysége

AUX: 600±50mV / Optikai/Coaxial: 350±50mFFs / Bluetooth/USB: 450±50mFFs

Jel-zaj arány

≥85dB(A)

RMS

2x12W+2x32W

Frekvencia

70Hz-40kHz

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles