Logitech PTZ Pro 2 1080p webkamera

Logitech PTZ Pro 2 1080p webkamera

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258222
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 378 836Ft

  • Nettó: 298 296Ft

EGY LÉPÉS ELŐRE AZ OPTIKA ÉS A TELJESÍTMÉNY TERÉN

A Logitech PTZ Pro 2 prémium minőségű képet és élethű videohívásokat biztosít, hogy akkor is olyan érzésük legyen, mintha egy helyiségben ülnének, ha a valóságban több ezer kilométer választja el Önöket. A technikai fejlesztéseknek köszönhetően a kamera lenyűgözően éles képet ad nagy felbontás, kiemelkedő színvisszaadás és kivételes optikai pontosság mellett. A hasonló tudással rendelkező kamerák árának feléért beszerezhető PTZ Pro 2 egyértelműen okos megoldás.

RÖGZÍTSEN MINDENT NAGY FELBONTÁSBAN

A PTZ Pro 2 használatát iskolákban, előadótermekben és nagyméretű tárgyalókban ajánljuk. Az eszközzel átlósan 90°-os látószögben készíthet hosszú snitteket, a rugalmasan használható, a pásztázást és a döntést szabályozó vezérlőkkel pedig ráközelíthet az előadókra és a bemutatótáblákra. A 10-szeres nagyításra képes, automatikus fókuszálást végző lencse kiváló közeliket készít az előadókról és a vizuális segédeszközökről, és csodásan részletes, tiszta képet közvetít a távoli résztvevőknek és a rögzítőrendszereknek.

EGYSZERŰ ÜZEMBE HELYEZÉS ÉS HASZNÁLAT

A plug and play USB technológia segítségével a PTZ Pro 2 szempillantás alatt telepíthető és használható. Egyszerűen csatlakoztassa a PTZ Pro 2 eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy laptophoz a konferenciateremben, és kész is van. A PTZ Pro 2, amelyet úgy terveztek, hogy kompatibilis legyen a Windows® és Mac rendszerű számítógépeken futó videokonferencia-alkalmazásokkal, bármilyen hangrendszerhez vagy kihangosítóhoz csatlakoztatható.


HELYI VAGY TÁVOLI HASZNÁLAT

A kézi távirányító segítségével pásztázni, dönteni és nagyítani is lehet, hogy minden láthatóvá váljon a konferenciateremben, előadóban, osztályteremben vagy munkatérben. A kamera a letölthető szoftverrel akár távolról is irányítható.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles