Logitech MeetUp 4K UHD Bluetooth konferencia kamera

Logitech MeetUp 4K UHD Bluetooth konferencia kamera

Márka:LOGITECH
Cikkszám:192676
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 455 524Ft

  • Nettó: 358 680Ft
Logitech® HD Webcam C615 Nagy felbontású videohívás és -megosztás – mindent és bárhol, ahogy szeretné. • Teljes HD-felbontású (1080p) videofelvétel • 720p HD élőképes videohívások • Jobb videominőség és -felbontás, mint a beépített webkameráké • Összecsukható, állványra szerelhető kialakítás 360 fokban forgatható talppal • Üvegobjektív automatikus fókuszálással BESZÉLJEN KÖNNYEDÉN
teljes kétirányúság és fejlett iránynyaláb-formálás

A hang és a videokép megfelelő beállítása csak az első lépés a természetes beszélgetéshez. A RightSound™ technikának része még az állítható iránynyalábú mikrofon, amely veszi a beszédet, automatikusan szabályozva a hangerőt, és elnyomva a zajt.

RIGHTSIGHT
Számítógépes megtekintés

A RightSight™ számítógépes megtekintés segítségével a MeetUp automatikusan beállítja a kamera helyzetét és képkivágását, hogy a teremben tartózkodó összes személy látható legyen a képen. A személyről személyre ugró hangkövető rendszerektől eltérően a RightSight a kényelmesebb és jobb együttműködés érdekében a beszélgetés minden résztvevőjét a képbe foglalja.

HELYET TEREMT

A hanglécként a kijelzőre szerelt MeetUp szükségtelenné teszi az asztalon elhelyezett kihangosító hangszórót, és ezzel csökkenti a szobában futó kábeleket, valamint növeli a használható teret.


FELMÉRETEZÉS
a Logitech Sync eszközkezelővel

A Logitech Sync minden teremben megkönnyíti a MeetUp támogatását, miközben minimálisra csökkenti a helyszínre kiszállások és hibajegyek számát – mindezt egy egyszerű böngészőalapú felületről.

Teremkialakítási megoldások a MeetUp használatával

Mindent tartalmaz, amire egy kis tárgyalóteremben végzett videoértekezlethez szükség van, beleértve a Logitech MeetUp terméket, egy kisméretű számítógépet vagy Chromebox™ készüléket, teremhez optimalizált szoftvert és a Logitech Tap érintéses vezérlőegységet.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles