Delock 90562 1D/2D 2,4GHz/Bt/USB vonalkódolvasó

Delock 90562 1D/2D 2,4GHz/Bt/USB vonalkódolvasó

Márka:DELOCK
Cikkszám:342192
Elérhetőség:Rendelhető
  • 58 430Ft

  • Nettó: 46 008Ft
Ez a Delock vonalkódolvasó vezeték nélkül csatlakoztatható PC-hez, laptophoz vagy közvetlenül mobiltelefonhoz vagy táblagéphez. Minden általános 1D és 2D vonalkód típus tökéletesen leolvasható vele még nagy távolságból is. Továbbá, a leolvasó észleli a kijelzókön vagy képernyőkön megjelenő vonalkódokat is.

Automatikus alkalmazkodás a környezeti fényviszonyokhoz
A leolvasó automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz és akár 30 leolvasást is el tud végezni másodpercenként megfelelő megvilágosítás mellett.
Alacsony környezeti fényviszonyok esetén a vonalkód megvilágításra kerül egy további féhér led segítségével és így az eszköz használható rossz fényviszonyok mellett is.

Adatátvitel Bluetooth, USB vagy 2,4 GHz segítségével
A leolvasott vonalkódok adatátvitele történhet Bluetooth segítségével közvetlenül a Bluetooth kimenetre alkalmas eszközzel vagy 2,4 GHz frekvenciasávban a mellékelt USB hardverkulcs használatával. További lehetőségként a leolvasó összeköthető a számítógéphez a mellékelt USB kábel segítségével is.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles