Cooler Master MM720 Matte 16000DPI RGB fekete gamer egér

Cooler Master MM720 Matte 16000DPI RGB fekete gamer egér

Márka:COOLER MASTER
Cikkszám:342640
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 18 479Ft

  • Nettó: 14 550Ft

Cooler Master MM720 Black Matte

A Cooler Master MM720 Black Matte egy legendás, rajongók által kedvelt gamer egér könnyű változata, amely a klasszikus teljesítményt modern érzékenységgel ötvözi, az ultrakönnyű, méhsejt mintás külső a megszokott ergonomikus, kiegyensúlyozott kialakításban közel felére csökkenti a teljes súlyt anélkül, hogy a tartósság terén kompromisszumot kötne.

Az innovatív új ultraweave kábel csökkenti a kábelfeszülést, míg az RGB-világítás biztosítja, hogy minden tetted ki legyen emelve. Emellett a gamer szintű optikai érzékelőket és kapcsolókat a modern szabványoknak megfelelően frissítették, hogy évekig csúcsminőségű teljesítményt biztosítsanak. Ez a legendásan könnyű egér úgy illeszkedik a kezedhez, mint egy kesztyű, és a többi versenytársat is felülmúlhatod vele.

Nagy sebességű kattintások

Az alapoktól kezdve a versenyszerű játék és az ujjak kényelmének szem előtt tartásával tervezték ezt az egeret, melyet optikai kapcsolókkal szereltek fel, ezáltal gyakorlatilag nullára csökkenti a debounce időt. Szerezd meg a versenyelőnyt másokkal szemben az egér hagyományos mechanikus kapcsolóknál közel 3x gyorsabb, szinte azonnali működésével.

Gaming szintű optikai szenzor

Az MM720 egér 16000 DPI-s Pixart optikai érzékelővel van ellátva, amely minimális késleltetést, alig-alig akadozást és olyan pontosságot biztosít, amelyet nem találsz meg a nehézkes csomagban kapható egerekben. Amennyiben előnyben részesítenéd a precizitást a sebességgel szemben, a DPI azonnal állítható, így valós idejű beállításokat végezhetsz a játéktól, osztálytól és/vagy játékstílustól függően.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles