Dremel 26151453JB 1453 multifunkcionális szerszámhoz láncfűrészélező szerelvény

Dremel 26151453JB 1453 multifunkcionális szerszámhoz láncfűrészélező szerelvény

Márka:DREMEL
Cikkszám:335301
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 6 210Ft

  • Nettó: 4 890Ft
Mire használható?

Az eltompult és lassú fűrészláncot könnyedén életre keltheti a Dremel multifunkcionális szerszám és a fűrészláncélező szerelvény segítségével.
Varázsolja újjá láncfűrészét – a szögvezető gyorsan csatlakoztatható a Dremel multifunkcionális szerszámhoz, a csomag 4 élező/köszörűkő tartozékot tartalmaz a láncfűrészhez történő használathoz. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb a hagyományos módszereknél.
Keltse életre láncfűrészét, gyorsan csatlakoztassa a szögvezetőt a Dremel multifunkcionális szerszámhoz, használja a 4 mellékelt élező/köszörűkő egyikét, amelyik illik a fűrészlánchoz. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb a hagyományos módszereknél.

Hogyan használható?

A 4 köszörűkő tartozékból a fűrészlánc fogai közötti távolság alapján válassza ki a megfelelőt. A mellékelt kézikönyvben útmutatást talál ahhoz, melyik tartozékot használja.
Helyezze be a tartozékot a Dremel multifunkcionális szerszámba, húzza meg, és szerelje fel a szerelvényt. A legjobb eredményt 30°-os élezéssel érheti el, lassú mozgással minden fognál, amíg élesek nem lesznek.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles