VMD 17180WH 400ml fényes fehér folyékony gumi spray

VMD 17180WH 400ml fényes fehér folyékony gumi spray

Márka:VMD
Cikkszám:353301
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 3 856Ft

  • Nettó: 3 036Ft

Felületvédelemre szolgáló rugalmas, gumis felületet képez a kezelt felületen. Szükség esetén nyom nélkül eltávolítható, lehúzható. A gumis, fólia bevonat ideális lehet gépjárművek, motorok felnijeinek, fém, alumínium, műanyag felületeinek bevonására. Különösen ajánlott lökhárítók, oldalsó díszcsíkok, légterelők átfestésére vagy felújítására. Óvatosan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a kezelendő felületet, rázza fel a flakon tartalmát, majd körülbelül 60 perces időközönként fújjon különböző rétegeket. A tökéletes fedés érdekében 4-5 rétegben történő festést javaslunk. Ha a termék teljesen megszáradt, 24 óra elteltével eltávolítható. A termék nem távolítható el porózus felületekről (kő, fa, stb...). Mindig végezzen termékkompatibilitási tesztet egy kevésbé látható helyen a kezelendő felülettel.

Összetevők: 30% - 40% xilol; 15% - 20% propán; 7% - 10% ciklohexán; 7% - 10% bután; 3% - 5% etil-acetát; 3% - 5% izobután

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles