Mio MiVue 732 WiFis autós kamera

Mio MiVue 732 WiFis autós kamera

Márka:MIO
Cikkszám:339988
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 37 914Ft

  • Nettó: 29 854Ft

Integrált WIFI

Valós idejű okostelefonos biztonsági mentés és OTA frissítés

Készítsen azonnal másolatot videóiról az okostelefonjára, vagy ossza meg őket a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével, az eszköz beépített WIFI-jén keresztül. A MiVue™ 732 firmware-jét WIFI OTA-n keresztül frissítheti, így készüléke mindig naprakész lesz.

Kiváló képminőség

2M Érzékelő

A kiváló kép- és videóminőség kulcsfontosságú, hogy megmutassa, pontosan hogyan is történt a baleset. A MiVue™ 732 kizárja a rögzített felvétel vitathatóságát.

Egyetlen részletről se maradjon le

Full HD 1080p, 30 fps

A 1080 pixeles Full HD kamerával ellátott készülék az út minden szükséges részletét rögzíti. A 130°-os nagylátószögű lencsének köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy semmi sem marad le a képről.

Rögzítés minden helyzetben – Parkoló mód

A legújabb mozgásérzékelő technológiával ellátott MiVue™ 732 automatikusan aktiválódik és videót készít, ha mozgást észlel a jármű előterében. Így akkor is bizonyíték gyűjthető, ha Ön épp nincs az autóban. Használatához Smartbox szükséges, amelyet külön kell megvásárolni.

Mozgáskövetés G-szenzorral

3 tengelyes G-szenzor

A mozgás hirtelen változását és az ütközést észlelő G-szenzor vészhelyzetben automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket egy olyan fáljba, amely véletlenül sem törölhető le.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles