Yamaha A-S701 SI ezüst integrált sztereó erősítő

Yamaha A-S701 SI ezüst integrált sztereó erősítő

Márka:YAMAHA
Cikkszám:252395
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 385 761Ft

  • Nettó: 303 749Ft
Kiváló hangminőségű körkörös tervezés a ToP-ART alapján (Total Purity hangvisszaadás technológia)

TOP-ART design és művészet. Az audio jel feldolgozását és továbbítását egyszerűen és közvetlenül oldották meg, így kevesebb az esély, hogy sérüljön a jel, nincs zaj és torzítás. A Yamaha erősítő tervezési technológia az úgynevezett top-ART egy I / O (input output) közvetlen szimmetrikus kialakítást, a bal és a jobb csatorna szervezett, egyenes, szimmetrikus elrendezésű, így elérhető a legnagyobb jel tisztaság. Ezen túlmenően, az ART (Anti-Resonance and Tough) alacsony súlypont és erős központi áthidaló magas szilárdságú támogatást és rezgéscsillapítást ad. Ezek az újítások hozzájárulnak az erősítő gazdag hangvisszaadásához.

Kiváló minőségű alkatrészek Kiváló hangteljesítmény

Rendelésre készült transzformátor, egyedi blokk kondenzátor, két közvetlen jelút hangszóró relék, egypontos földelési rendszer, alumínium extrudált hűtőbordák és egyéb kiváló minőségű alkatrészek melyek könnyedén megbirkóznak az audiojellel minden körülmény között. A részek külön is minőségiek, de az igazán fontos, az hogyan működnek együtt. Ez alapvetően meghatározza a hang minőségét. Csak a Yamaha használ ilyen kiváló minőségű, gondosan kiválasztott és tesztelt alkatrészeket.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles