ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING nVidia 4GB GDDR6 128bit PCIe videokártya

ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING nVidia 4GB GDDR6 128bit PCIe videokártya

Márka:ASUS
Cikkszám:268086
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 112 624Ft

  • Nettó: 88 680Ft

ASUS TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING

Főbb jellemzői:

  • OC kiadás: Boost Clock 1680 MHz (OC mód) / 1650 MHz (játék mód)
  • Az ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 a díjnyertes NVIDIA Turing architektúra áttörő grafikus teljesítményével készült.
  • Ultragyors GDDR6 több mint 50%-kal nagyobb memória sávszélességgel a nagy sebességű játékhoz.
  • A GeForce Experience segítségével videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket rögzíthet és megoszthatja barátaival, naprakészen tarthatja a GeForce illesztőprogramokat, és egyszerűen optimalizálhatja a játékon belüli beállításait.
  • Az űrminőségű kenőanyag a kettős golyóscsapágyak tartósságát a csendesebb hüvelyes csapágy kialakításokhoz hozza.
  • Az IP5X porállóság védelmet nyújt a porszemek behatolása ellen a jobb tartósság érdekében.
  • Az Auto-Extreme Technology automatizálást alkalmaz a megbízhatóság növelése érdekében.
  • A védő hátlap rögzíti az alkatrészeket szállítás és szerelés során.
  • A kompakt kialakítás maximalizálja a kompatibilitást.
  • ATUF kompatibilitási tesztelés biztosítja, hogy a TUF Gaming és a TUF Alliance termékek hibátlanul működjenek együtt.
  • A 144 órás érvényesítési program szigorú tesztek sorozatán veti alá a kártyákat, hogy biztosítsa a kompatibilitást a legújabb játékokkal.

 

Grafikus kártyák tankja

A TUF Gaming GeForce GTX 1650 egy olyan fegyverarzenál, amely megbízható 3D lóerőt garantál a TUF Gaming ökoszisztémájába. Mindegyik kártya Auto-Extreme gyártással készül, merev hátlappal van védve, amely megakadályozza a nyomtatott áramköri lapok meghajlását, és IP5X szabványnak megfelelő tömítésű, űrméretű kenőanyaggal ellátott ventilátorokkal rendelkezik. Mindezek mögött szigorú validációs tesztek sorozata áll, melyek biztosítják a kompatibilitást a legújabb TUF alkatrésszel.

 

IP5X porállóság

A por az első számú ellenség a ventilátorok számára. A lapátokat tisztítása könnyű, de a ventilátor szétszedése a belsejébe jutott por eltávolítása nem egyszerű feladat. Az IP5X minősítés azt jelenti, hogy a videókártya biztonságban van a kellemetlen részecskékkel szemben, így soha nem kell szétszerelned.

 

Űrminőségű kenőanyag

Az űrrepülésben gyakran megtalálható tartós kenőanyaggal átitatott csapágyak csendesebb akusztikai profilt biztosítanak, mint a kettős golyóscsapágyas kialakítások, valamint tartósak.

 

Auto-Extreme technológia

Az Auto-Extreme technológia egy automatizált gyártási folyamat, mely új mércét állít fel az iparágban, mert lehetővé teszi, hogy minden forrasztás egyetlen menetben készüljön el. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését és elkerüli a durva tisztító vegyszerek használatát, ami kisebb környezeti terhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez.

 

Védő hátlap

A PCB-t egy hátlap erősíti meg, mely növeli a szerkezet merevségét, segít megelőzni a hajlítást, valamint megvédi az alkatrészeket a sérüléstől.

 

Kompakt kialakítás

A tökéletes arányok maximalizálják a kompatibilitást a legújabb vázzal.

 

TUF kompatibilitási tesztelés

Az ASUS TUF Gaming és TUF Gaming Alliance termékeit szigorú teszteknek vetik alá a zökkenőmentes plug-and-play élmény biztosításának érdekében. Minden terméknek azonos a tervezése és ez megkönnyíti az egységes esztétikai megjelenést.

 

144 órás érvényesítési program

Minden kártyának szigorú teljesítmény- és megbízhatósági szabványoknak kell megfelelnie, mielőtt kiszállításra kerül. A teljesítmény- és stresszteszteket a legújabb élvonalbeli címekkel futtatják, mint például a Fortnite, League of Legends, Overwatch és a PlayerUnknown's Battlegrounds. Megbízhatósági teszteket is végeznek, melyek között megtalálható a 144 órás stabilitási teszt és egy sor 3DMark benchmark futtatás, hogy biztosítsák, hogy a kártya jól teljesít, mikor a határait feszegeti.

 

NVIDIA G-SYNC technológia

Ez a grafikus kártya támogatja az NVIDIA G-SYNC kijelzőtechnológiát a rendkívül sima, változó frissítési gyakoriság érdekében. Élvezd a AAA játékokat a képernyő szakadozása vagy akadozása nélkül.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles