Asus 27" VP279HE FHD LED IPS 75Hz vékony kávás monitor

Asus 27" VP279HE FHD LED IPS 75Hz vékony kávás monitor

Márka:ASUS
Cikkszám:307810
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 88 194Ft

  • Nettó: 69 444Ft

ASUS VP279HE Eye Care Monitor 

Tökéletes többképernyős használatra

Mindegy, hogy játékról vagy filmnézésről van szó, vagy valamilyen munka miatt van rá szükség, a VP279HE keret nélküli formája miatt akár két vagy három monitor is egymás mellé helyezhető azért, hogy gyakorlatilag folytonos panorámaképernyőt és még lenyűgözőbb látványt kapjunk.

Exclusive GamePlus funkció

A GamePlus gyorsbillentyűvel előhívható a célkereszt és időmérő funkciók képernyőmenüje. Válaszd ki a négy különféle célkereszt közül a játékkörnyezetedhez legjobban illőt, és kövesd nyomon az újjászületési és felépítési időket a képernyőn megjelenő időmérőn. Ezek az eszközök segítenek a gyakorlásban és a képességek csiszolásában.

Az ASUS Eye Care technológia véd a szem kifáradása ellen
Ultra-low Blue Light Monitor

A TÜV Rheinland minősítéssel rendelkező ASUS Blue Light Filter (kékfény-szűrő) megvédi a szemedet az ártalmas kék fénysugaraktól. A szűrő négyféle beállítása könnyen elérhető egy gyorsbillentyűvel. A VP279HE monitor szigorú teljesítményteszteken bizonyított, emellett a TÜV Rheinland laboratóriuma, a műszaki, biztonsági és tanúsítási szolgáltatások globális vezetője is igazolta, hogy villódzásmentes és alacsony kékfény-kibocsátású.

Flicker-Free technológia

Ideje búcsút venni a fáradt, túlerőltetett szemektől. A VP279HE TÜV Rheinland tanúsítványú ASUS Flicker-free technológiája a képernyő villódzásának csökkentésével javítja a nézési komfortot. Ez a technológia segít a szem megerőltetésének elkerülésében és egyéb káros állapotok kiküszöbölésében, különösen azoknak, akik számolatlan órát töltenek a képernyő előtt ülve a kedvenc videóik nézésével.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles