Einhell TE-TK 18/2 Li Kit CD+AG akkus szerszámgép szett

Einhell TE-TK 18/2 Li Kit CD+AG akkus szerszámgép szett

Márka:EINHELL
Cikkszám:352060
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 72 750Ft

  • Nettó: 57 283Ft
Termékinformációk:

- Power X-Change szerszámkészlet: akkumulátoros fúró-csavarozó TE-CD 18/40 Li, TC-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló
- Nagy teljesítményű motor és kétfokozatú fém hajtómű
- Egyhüvelyes gyorsbefogó tokmány Quick-Stop (gyorsleállítás) funkcióval
- Állítható csúszókuplung-nyomaték a kényelmes munkavégzés érdekében
- Lágyindítás és újraindulás elleni védelem a felhasználó maximális biztonsága érdekében
- Jobb hűtés és hosszabb élettartam a módosított levegőelvezetésnek köszönhetően
- Praktikus Einhell szállító- és tárolótáskában
- 4,0 Ah PXC akkumulátorral és gyorstöltővel
- Csiszolókoronggal, vágó- és darabolókorongokkal, 8 darab bittel és bittartóval

Az Einhell TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) szerszámgépkészlet a Power X-Change család akkumulátoros tagja. A nagy teljesítményű Power X-Change szerszángépkészlet egy akkumulátoros fúró-csavarozóból és akkumulátoros sarokcsiszolóból álló szett, amely határtalan, vezeték nélküli szabadságot biztosít. Meglátja, pillanatok alatt nélkülözhetetlen segítőtársa lesz az otthonában, a műhelyben és a garázsban. A szett segítségével számos munkálatot elvégezhet. A TE-CD 18/40 Li akkumulátoros fúró-csavarozó egy nagy teljesítményű motorral, kétfokozatú fém hajtóművel és Quick-Stop (gyorsleállítás) funkcióval ellátott, illetve egyhüvelyes gyorsbefogó tokmánnyal felszerelt készülék. A csúszókuplung nyomatéka állítható, így még különösen alacsony sebességnél és puha anyagok megmunkálása esetén is könnyű és precíz munkavégzést tesz lehetővé. A TC-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló burkolata rendkívül erős alumíniumból készült. A felhasználó védelméről a lágyindítás és az újraindulás elleni védelem gondoskodnak. A módosított légelvezetés jobb hűtést, ezáltal pedig hosszú élettartamot biztosít. A szerszámgépkészletet praktikus Einhell szállító- és tárolótáskában vásárolhatja meg, amelyben biztonságosan és a környezeti ártalmaktól védve tárolhatja a készülékeket. A készletet 4,0 Ah PXC akkumulátorral és a gyorstöltővel, csiszolókoronggal, vágókoronggal, vágásvédő burkolattal, bitekkel és bittartóval együtt vásárolhatja meg.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles